SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Nr. 1 în topul suporterilor » Serena Williams este jucătoarea anului, dar Simona Halep i-a cucerit definitiv pe fanii tenisului

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 12:36

Serena Williams a fost desemnată de WTA jucătoarea anului pentru a cincea oară, devansînd-o pe Simona Halep, numărul 3 mondial.
Americanca a primit trofeul, după ce a obţinut 36 din totalul de 58 de voturi acordate de presă. În schimb, Halep a cîştigat categoric disputa în rîndul fanilor, adunînd 48% din voturi. Celelalte nominalizări erau Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova şi Na Li.

Celelalte premii anunţate de WTA:
Revelaţia anului - Belinda Bencici
Cel mai mare progres - Eugenie Bouchard
Revenirea anului - Mirjana Lucici-Baroni
Echipa de dublu a anului - Sara Errani & Roberta Vinci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
oil_a
oil_a  •  21 Noiembrie 2014, 20:43

ar trebui.. sa se stearga comentariile la dobitoci de ex irishjoe... asta e oligofren...

xnread
xnread  •  21 Noiembrie 2014, 17:59
Postat de napocarrepublic pe 21 Noiembrie 2014, 17:45

pocita albaneza e frumusica+)))))))) curat murdar ......... dar ai si tu dreptatea ta nu-i frumos ce-i frumos ,e frumos ce-ti place>>

Buna seara.V-am apreciat evocarea proverbului si aveti dreptate.E dreptul dvs democratic.;-) In alta ordine popularitatea nu conteaza ci suma trofeelor,implicit a devizelor acumulate..;-).."frate,frate dar branza-i pe bani" si toate costa..;-)

napocarrepublic
napocarrepublic  •  21 Noiembrie 2014, 17:45
Postat de eternalchamp pe 21 Noiembrie 2014, 14:52

bai amice tu esti prost rau. Nu o fi Halep la fel de frumoasa ca Sharapova dar e frumusica prietene, spre deosebire de multe alte jucatoare de tenis (gen sharapova sau ivanovic) Halep nu merge la meci machiata ca pentru photo shoot out lol. Pe de alta parte o jucatoare de tenis nu trebuie sa impresioneze prin fizic si frumusete ca tenisul nu e magazin playboy, dar tu esti mult prea prost daca crezi ca la o jucatoare de tenis conteaza mai mult cum arata decat cum joaca. Suporile Williams alea au impresionat 10+ ani si sa ma ierte dumnezeu dar alea sunt direct GORILE :))

pocita albaneza e frumusica+)))))))) curat murdar ......... dar ai si tu dreptatea ta nu-i frumos ce-i frumos ,e frumos ce-ti place>>

Vezi toate comentariile (11)
Comentează