SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2017

Nu iartă nimic! Maria Șarapova, reacție după atacul lui Wozniacki: "Eu sunt în optimi la US Open, nu sunt sigură unde e ea"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 10:21

Calificată în optimile de finală de la US Open, Maria Șarapova i-a replicat acid lui Caroline Wozniacki, după ce daneza a pus sub semnul întrebării programarea meciurilor rusoaicei și wildcardul acordat de organizatori.

"Nu fac eu programul. Sunt o mare competitoare. Dacă mă scoţi în parcarea din Queens, voi fi fericită să joc acolo. Nu e o problemă care contează pentru mine. Ce contează pentru mine este că sunt în optimile de finală. Nu sunt sigură unde e ea", a spus Șarapova după meciul cu Kenin din turul al treilea.

În urma înfrângerii suferite în turul al doilea în fața Ekaterinei Makarova, Wozniacki a fost nemulțumită de faptul că a evoluat pe Terenul 5, după 11 seara, în timp ce meciurile rusoaicei au fost programate pe arena "Arthur Ashe".

"E inacceptabil ca a cincea jucătoarea a lumii să fie trimisă pe terenul cinci, după 11 seara. Înțeleg că e vorba de afaceri, dar cineva care a revenit după o suspendare pentru dopaj să evolueze două meciuri la rând pe terenul central e un exemplu greșit. Cineva care s-a luptat cu multe accidentări și a ajuns din nou în Top 10 cred că merita mai mult", a spus daneza. 

Maria Șarapova a primit un wild-card din partea organizatorilor de la US Open, fiind la primul turneu de Mare Șlem la care participă după ce a fost suspendată 15 luni pentru dopaj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
indolentu
indolentu  •  02 Septembrie 2017, 18:56
Postat de mutu57 pe 02 Septembrie 2017, 16:02

Drogapova dispretuieste si este dispretuita de toate jucatoarele din WTA (nu doar Wozniaki si Bouchard care au avut curajul sa o spuna). Nimeni din cei care o cunosc nu poate sa o inghita deoarece e complet lipsita de fairplay (de la urletele de *** star cand pierde adversara un punct la pauzele lungi "de baie" in care isi ia "vitaminele")

pe linga woz si busardina a mai protestat si muguruza plus inca vreo 3 din circuitu atp stim si respect pentru acesti sportivi care au luat atitudine impotriva trisoriei in sport si inca o intrebare de ce lu sloane stephens care a intrerupt din motive medicale si ie pe locu n sute nu i se acorda uaildcardu?a intrerupt activitatea pur din motive medicale nu in urma unei suspendari ca a trisat deci care mai ie corectitudinea in sport?cinste francezilor si ienglezilor ca n au primit trisoarea asta la un turneu de gs si au pastrat onoarea nu s au patat c au invitat o suspendata pentru dopaj la asemenea turnee de elita ca astia de la us open

indolentu
indolentu  •  02 Septembrie 2017, 18:50
Postat de mutu57 pe 02 Septembrie 2017, 15:58

Mai Tihi, ce stai tu pe GSP., ca nu te pricepi la tenis. Mergi pe situri despre ***, Lance Armstrong, marea si glorioasa armata rosie si alte lucruri pe care le admiri.

nu te mai ienerva cu asta f*** in care sa i iecsplice cum ca meldoniumu nu se foloseste la afectiuni ale umarului ci la altceva plus ca numele iei mic nu ie marija cum scrie iel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spotfan
spotfan  •  02 Septembrie 2017, 17:11

*** *** si de cancan. In loc sa scrieti despre victoriile romanilor de ieri numai circ si cancan. Nivel mai jos nici nu se poate. Sa va fie rusine gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează