SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Numai cuvinte de laudă! » Simona Halep este elogiată de o fostă jucătoare: "Dumnezeule, cum e fata asta!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 13:05

Simona Halep s-a calificat în al turul al treilea la Wimbledon după victoria în faţa Lesiei Ţurenko, iar laudele nu au întîrziat să apară.

Fosta jucătoare de tenis Annabel Croft, în prezent moderatoare la Eurosport, a fost total impresionată de jocul şi atitudinea Simonei Halep:

"Simona este incredibilă. E atît de populară, a avut o ascensiune atît de rapidă. Este o jucatoare destul de mică, dar acest lucru nu prea contează. Dumnezeule, cum e fata asta! Compensează acest handicap cu o serie de lovituri puternice din spatele terenului.

Este agresivă, are consistenţă şi un joc de picioare fabulos. Îi place să caute unghiuri şi sa lovească decisiv. În plus, serveşte destul de bine.

Are capacitatea de a da slice-uri, iar pe iarbă mingea cade foarte jos şi adversarilor le este greu să răspundă. Dar cheia ei este consistenţa. E ca un zid, ca o barieră. Te aleargă dintr-o parte în alta pînă n-ai ce sa mai faci", a mai spus Croft, potrivit ziare.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
whiteredarad
whiteredarad  •  29 Iunie 2014, 14:56
Postat de plischi pe 29 Iunie 2014, 06:30

daca o lauda dupa o partida in care n-a jucat cine stie ce, va mai gasi cuvinte frumoase atunci cand va juca la intreaga capacitate?!

De fapt Simona este laudata dupa 3 meciuri,in care nici un moment nu s-a pus problema sa scape controlul partidei. Calitatile unui sportiv (in orice sport) le poti depista,daca pricepi fenomenul,destul de rapid. Simona are mari calitati,mai are ,desigur,si puncte slabe,dar per global a avut o evolutie fulminanta.destul de stabila. Sint sigur ca primele emotii le va avea,doar in semifinale. Acolo ajung doar cele pe care o sita a valorii le-a cernut. Sa-i uram succes. Cred ca va ajunge din nou in finala (adica o va invinge pe Sharapova,in semifinala) Succes !

plischi
plischi  •  29 Iunie 2014, 06:30

daca o lauda dupa o partida in care n-a jucat cine stie ce, va mai gasi cuvinte frumoase atunci cand va juca la intreaga capacitate?!

zincat
zincat  •  28 Iunie 2014, 22:09
Postat de dan76cj pe 28 Iunie 2014, 17:46

de neinteles totusi cum GSP.ro lasa asemenea specimene pe site....

Raspunsul e simplu frate la nedumerirea ta:...deoarece gspwc e o mizerie si o adunatura de analfabeti mincinosi. Hai Simona... Hai Romania

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close