SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

O dublă câștigătoare de Mare Șlem crede că "Serena poate câștiga Australian Open"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 19:24

Rusoaica Svetlana Kuznețova, locul 12 WTA, este de părere că Serena Williams poate câștiga Australian Open în luna ianuarie 2018, deși nu a mai jucat niciun meci din luna ianuarie 2017.

Serena Williams a născut la începutul lunii septembrie, dar plănuiește să revină în circuit la Australian Open, la finalul lunii ianuarie, după ce anul trecut a triumfat în primul Mare Șlem al anului.

"Nu e niciun motiv pentru ca Serena să nu poată câștiga Australian Open. Este ajutată foarte mult de credința că este mai puternică decât toate adversarele sale. Serena este o persoană specială și poate reprezenta o surpriză oricând", a spus Kuznețova, citată de Ubitennis.

Fostul lider mondial în vârstă de 36 de nu a mai jucat niciun meci după ce a câștigat în ianuarie în Australia. În acest timp, americanca a devenit mama unei fetițe și s-a căsătorit cu iubitul său, Alexis Ohanian.

Totuși, Serena a intrat pe tabloul de anul viitor de la AO și sunt șanse mari să joace pentru apărarea trofeului.

Primul turneu de Mare Șlem va avea loc între 15 și 28 ianuarie, iar câștigătorii la simplu vor încasa câte 3 milioane de dolari fiecare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
jalabert
jalabert  •  16 Decembrie 2017, 20:51

Faptul ca o sportiva trecuta de 36 de ani care tocmai a nascut si nu s-a antrenat timp indelungat este favorita spune multe despre limitele biologice ale fiintei umane care ar trebui fiecare om sa le aiba si totusi uite ca sunt unii care nu le au iar cei incapabili sa-si puna intrebarea de bun simt cum se poate ca o atleta in conditiile date sa ajunga favorita spune multe despre logica lor. Statele unite ale ipocriziei a atins o noua borna a nesimtirii. Binenteles bouchard nu zice nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează