SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

O jucătoare româncă de tenis explică motivele pentru care a schimbat partenera de dublu: "Eram foarte opuse"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat miercuri, 16 august 2017 22:06

După sezoane întregi de fluctuații, anul acesta Raluca Olaru a jucat cel mai mult timp alături de aceeași parteneră, Olga Savciuk, din ianuarie până la începutul lui iunie.

Un start pozitiv, cu titlu la Hobart și finală la Shenzhen. Apoi, sfert de finală la Roland Garros, cel mai bun rezultat într-un turneu de Mare Șlem. Pe atunci însă știau deja că parteneriatul va suferi schimbări drastice, în ciuda faptului că păreau să se înțeleagă foarte bine. 

"Cred că e un pic ciudat din exterior", recunoaște Olaru. "Noi am vorbit înainte de Roland Garros cu vreo două săptămâni, ea mi-a spus că ar vrea să schimbe, să mai joace și cu altcineva după Paris. Pentru Roland Garros eram deja setate. Dacă ea așa a simțit, mi s-a părut nepotrivit să insist, am zis bine".

Raluca șterge aburul de pe oglindă, cel care acoperea imaginea reală. "Erau mici chestii. Ca personalitate noi suntem foarte opuse, dar aceasta este situația... Din punctul meu de vedere, cu ea sau cu oricine, dacă sunt diferențe de genul acesta, e cel mai bine să le vorbești. Cu ea nu prea discutam astfel de lucruri, din păcate", a concluzionat românca. Totuși, cele două vor mai evolua împreună, chiar săptămâna viitoare, la New Haven, când Begu a ales să nu joace. 

12 turnee a disputat românca anul acesta alături de ucraineanca Savciuk, cu care mai jucase de 8 ori în trecut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
627510864063229
Ale Bo  •  17 August 2017, 14:54

"Foarte opuse" LOL!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează