SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP VS ŞARAPOVA

O legendă o sfătuieşte pe Simona Halep: "Faci asta şi o «omori» pe Maria Şarapova" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 17:52

Simona Halep este numărul 2 mondial, însă nu a reuşit pînă acum s-o învingă pe Maria Şarapova. A pierdut de două ori înainte să explodeze, dar a făcut-o de 3 ori şi în acest an, de fiecare dată în set decisiv.


Acum, după o nouă înfrîngere cu rusoaica, Simona Halep a primit sfaturi importante din partea lui Sever Dron, fost component al echipei de Cupa Davis în perioada lui Năstase şi Ţiriac.

Dron a explicat cum poate s-o învingă Halep pe Şarapova: "Îi lipsesc două lucruri mici pentru a o învinge pe Şarapova. Simona trebuie să simtă mai bine momentele importante, cum a fost acea minge pe care a contestat-o. Ea nu s-a apărat destul de bine.

Trebuie să răspundă mai bine la agresivitatea Şarapovei. La tenis, dacă nu te aperi bine, cîştigă celălalt. Al doilea lucru ar fi serviciul. Parcă nici el nu i-a mers suficient de bine în acest meci.

Simona trebuie doar s-o contracareze pe Sharapova şi o va învinge.

Trebuie să joace scurt pe rever şi să-i dea în cros în lateral. Faci asta şi-o «omori»! Dacă dai în lateral, Şarapova greşeşte. Chiar şi pe sus ar trebui jucată. Deci, ca să o învingă, Simona trebuie sa faca 90% pe propriul serviciu şi sa-i dea rusoaicei unde nu-i place", a explicat Dron într-un interviu pentru ziare.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
lorynel
lorynel  •  19 August 2014, 18:20

Sever Dron, legenda??? Jurnalistul care a scris articolul a facut foarte bine ca nu s-a semnat. La capitolul, mazete si trompete cu el

ohio
ohio  •  19 August 2014, 17:05

Eu nu inteleg de ce isi mai plateste Simona antrenorul.Cititi comentariile de la articolele despre ea si veti vedea o sumedenie de antrenori care o sfatuiesc.Sunt sute sau poate chiar mii si sfaturile lor sunt gratis.

eugenrc
eugenrc  •  19 August 2014, 13:34

Pe langa sfaturile tehnice eu ii sugerez un sfat tactic. Sa o atace psihic pe Srapova. Sa isi ia o punga de dopuri pentru urechi pe care sa le puna in mod ostentativ de fiecare data cand intra in teren dupa pauzele dintre ghemuri. In plus sa invete sa strige mai abitir ca Sarapova dar sa o faca doar cand simte ca a dat o lovitura decisiva. Sarapova este o vulpe unsa cu toate alifiile ce utilizeaza orice tric posibil pentru asi scoate adversarele din ritm. Din acest motiv merita sa lupti cu ea in toate planurile , nu doar in plan sportiv. Nu ar fi rau ca Simona sa devina specialista si in tehnica de a pune stop la minge pentru a o forta pe Sarapova sa alerge mai mult pana la fileu.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează