SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

O nouă surpriză imensă la Australian Open + Azarenka are drum liber către finală! Poate urca în top 5 WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 08:05

Ultimele meciuri din turul 3 au oferit o surpriză uriaşă în competiţia feminină. Australian Open a rămas fără a treia jucătoare a lumii, Garbine Muguruza.

Tînăra jucătoare din Spania a fost eliminată în această dimineaţă de Barbora Strycova, iar meciul a fost fără istoric. Muguruza a cîştigat doar 5 game-uri şi a pierdut categoric, scor 3-6, 2-6. După această înfrîngere poate pierde locul 3 în lume dacă Radwanska va ajunge în semifinale.

În aceste condiţii, chiar Victoria Azarenka are şanse mari să ajungă în finala turneului de la Melbourne. Fostul număr 1 WTA a făcut din nou o demonstraţie de forţă şi a învins-o pe Osaka fără nici o problemă, scor 6-1, 6-1.

În optimi o va întîlni chiar pe Strycova, urmînd să aibă un meci mai dificil în sferturi cu Kerber sau Beck.

Azarenka poate profita şi de eliminările premature ale multor favorite şi să urce chiar pe locul 5 în lume! Cu o condiţie, să cîştige turneul, dar nu după o finală cu Maria Şarapova.

Chiar dacă nu se va impune pentru a treia oară la Australian Open, Azarenka are şanse mari să urce pînă pe 6 în lume în cazul unei finale la Melbourne, după Williams, Halep, Muguruza, Radwanska şi Kerber. Şi în acest caz, bielorusa trebuie să nu se întîlnească în finală cu Şarapova, rusoaica avînd oricum o misiune extrem de dificilă într-un posibil sfert de finală cu Serena Williams.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
catalynn
catalynn  •  23 Ianuarie 2016, 13:48

6-1 in primul set pt Zhang, ce serve, ce retururi, ce lovituri de mare jucătoare !!! Pe ce loc ziceați ca e asta, 133?! :-) N-o vad deloc bine pe Lepchenko ... Oricum aia e slaba, a bătut-o chiar si Halep anul trecut. Pana si Darren Cahill tocmai zicea pe ESPN unde conteaza meciul lui Tomic cu Millman ca Simona nu a jucat deloc rau cu Zhang dar chinezoaica a fost pur si simplu mai buna in acel meci.

catalynn
catalynn  •  23 Ianuarie 2016, 13:36

4-1 pt Zhang in primul set, cu 2 breakuri. Absolut fantastic jocul aleia, daca Lepcenko ia bataie sa isi ia adio de la cetățenia americană si sa se ducă înapoi in Rusia/Ucraina/Uzbekistan de unde a venit, pt ca americanii nu permit ca romanii, sârbii sau spaniolii sa li se faca tara de ras de o jucătoare de tenis ...

catalynn
catalynn  •  23 Ianuarie 2016, 13:24

Joaca iar Zhang, sa vedem ce poate. Deja punctul cu care și-a câștigat primul game pe serviciu a fost de-a dreptul superb. Bine a zis cine a zis ca asta joaca tenis de masa pe teren mare :-)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează