SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

O nouă surpriză la US Open » Simona Halep profită! O altă jucătoare din top 10 a fost eliminată

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 21:05

Garbine Muguruza a fost eliminată în această seară în turul doi de la US Open de britanica Johanna Konta, scor 6-7, 7-6, 2-6.

Favorită numărul 9, jucătoarea iberică a fost extrem de nervoasă pe durata întîlnirii şi a făcut foarte multe duble greşeli şi erori neforţate. În decisiv a început extrem de prost şi Konta chiar a fost aproape de 5-0.

Pînă la urmă, Muguruza s-a redresat puţin, dar nu suficient, recunoscîndu-se învinsă cu 2-6 în setul al treilea.

Astfel, Muguruza devine a 5-a jucătoare din top 10 WTA care este eliminată de la US Open după Ana Ivanovici, Karolina Pliskova, Lucie Safarova şi Carla Suarez Navarro.

În plus, şi Maria Şarapova a abandonat înainte de începerea competiţiei. Dintre jucătoarele de top 10, doar Serena Williams, Simona Halep, Petra Kvitova şi Caroline Wozniacki mai sînt în turneu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  04 Septembrie 2015, 02:38
Postat de merace pe 03 Septembrie 2015, 23:45

cum adica SIMONA HALEP PROFITA?! Daca e o campioana, invinge pe oricine, nu se strecoara printre meciuri, cum insinuati voi. Rog redactorii de sport sa respecte dreptul jucatorilor la meciuri grele!

La acest nivel valorile sunt destul de apropiate si surprize cu duimul. Intradevar atunci cand esti cel mai bun nu ar trebui sa conteze cu cine joci, insa aici avem un turneu, asa ca una e sa joci cu unele de nivel mai slab pe care sa le bati intr-o ora si alta sa joci 3 ore jumate si apoi sa te prezinti la urmatorul meci. Perioada este foarte scurta si organismul nu are pur si simplu sufficient timp pt recuperare, unde mai pui umiditatea si caldura infernala, deci mici detalii de acest gen pot face diferenta ....

merace
merace  •  03 Septembrie 2015, 23:45

cum adica SIMONA HALEP PROFITA?! Daca e o campioana, invinge pe oricine, nu se strecoara printre meciuri, cum insinuati voi. Rog redactorii de sport sa respecte dreptul jucatorilor la meciuri grele!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Septembrie 2015, 23:10

ratatilor, mai bine dormiti decat sa scuipati pe cititori mereu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează