SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Optimism înainte de semifinala dintre Irina Begu și Serena Williams: "Când joci semifinala, clasamentul e irelevant"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 13:58

Antrenorii Irinei Begu sunt încrezători în șansele româncei înainte de confruntarea româncei cu Serena Williams, din semifinalele turneului de la Roma.

Adrian Cruciat și Artemon Apostu-Efremov au vorbit despre șansele Irinei și sunt de părere că aceasta ar putea produce surpriza, eliminând-o pe ocupanata primului loc în clasamentul WTA.

"Serena este, cred, cea mai mare jucătoare din istoria tenisului feminin. Depinzi în foarte mare măsură de ceea ce face ea pe teren, însă avem niște idei. Și Serena mai pierde, nu joacă întotdeauna sută la sută și trebuie să o pregătim pe Irina pentru a-și apăra șansele. Dacă ajungi să joci în weekend cu numărul 1 mondial, înseamnă că ai făcut o săptămână bună", a declarat Adrian Cruciat la Digi Sport.

"Șansele sunt la fel de bune ca în orice meci. În momentul în care joci semifinala, clasamentul e irelevant. Sunt jucătoare care nu au un clasament atât de înalt și ajung în semifinale, înseamnă că au jucat bine și sunt periculoase", a adăugat și Artemon Apostu pentru sursa citată.

Meciul dintre Irina Begu și Serena Williams are loc astăzi, de la ora 18:00, în direct la Dolce și liveSCORE pe GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
819602521427859
Stancu Florin  •  14 Mai 2016, 15:06

Sunt curios cu cine tinre ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează