SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Ostapenko a făcut din nou scandal » Reacție nervoasă în timpul meciului cu Buzărnescu: "Nici măcar nu cunoști regulile!"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 22:26

Jelena Ostapenko (6 WTA), deținătoarea titlului de la Roland Garros, a continuat și azi forma dezastruoasă cu care se confruntă în acest an. Letona a fost neputincioasă în fața Mihaelei Buzărnescu, care i-a administrat o înfrângere dureroasă, scor 6-1, 6-3. 

După ce în primul set a fost la un pas să izbucnească în plâns în timpul unei intervenții a antrenorului său, nervii Jelenei au cedat în setul secund, nemulțumită după o decizie a arbitrului de scaun. Ostapenko i-a adresat cuvinte grele acestuia:

"Am atins mingea în momentul în care s-a strigat aut. Am atins-o atunci. Nici măcar nu te-am mai văzut până acum în scaun. Nici măcar nu cunoști regulile", a tunat Ostapenko spre arbitru. 

Vezi aici cronica meciului dintre Mihaela Buzărnescu și Jelena Ostapenko + prima reacție a româncei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
bulletproof
bulletproof  •  15 Februarie 2018, 11:15
Postat de bulletproof pe 15 Februarie 2018, 11:14

La moment dar letonia nici nu mai știa pe ce lume se află ! Bravo Mihaela ! Păcat ca unele televiziuni n-au avut ochi si pt succesul tău, cu doar pt halep si cârstea !!!

Scuze, letona !

bulletproof
bulletproof  •  15 Februarie 2018, 11:14

La moment dar letonia nici nu mai știa pe ce lume se află ! Bravo Mihaela ! Păcat ca unele televiziuni n-au avut ochi si pt succesul tău, cu doar pt halep si cârstea !!!

883135188391540
Popa Corneliu  •  15 Februarie 2018, 11:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează