SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

UPDATE Ostapenko nu e fană Șarapova: ”Nu-mi place cum arată și nici jocul ei”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 09:00

Jelena Ostapenko și Maria Șarapova ar fi trebuit să se întâlnească într-un duel de foc în primul tur la Cincinnati. În urmă cu șase ani, letona nu avea o părere prea bună despre rusoaică.

update 12:30

Maria Șarapova s-a retras de la turneul de la Cincinnati. Vezi detalii

Știrea inițială:

Turneul de la Cincinnati debutează luni, dar deja se vorbește despre întâmplările pe care propune, mai ales după ce vineri noaptea a fost stabilit tabloul acestei competiții de categorie Premier 5. Cea mai așteptată întâlnire este, cu siguranță, cea dintre Jelena Ostapenko, 20 de ani, și Maria Sarapova, 30 de ani. O confruntare care le opune pe jucătoarele care au învins-o în finala de la Roland Garros pe Simona Halep în 2017, respectiv 2014.

Cu ocazia acestui duel, ziariștii din Letonia au scos la lumină un interviu al lui Ostapenko din urmă cu șase ani în care ea își spunea părerea despre Maria Șarapova: "Nu-mi place de ea, nici felul în care arată, nici jocul ei". Campioana de la Roland Garros din acest an spunea atunci că îi place să joace pe hard pentru că pe zgură adversarele pot ajunge la mingile ei. Ea a vorbit atunci și despre felul în care s-a dezvoltat tenisul: "Sunt departe zilele în care o tânără de șaisprezece ani ca Martina Hingis reușea să câștige un turneu de Mare Șlem. Atunci se juca un tenis complet diferit, mult mai prost. Dacă ne uitam la ce se joacă în ziua de azi parcă erau niște amatoare".

Pe tabloul turneului de la Cincinnati doar o românca este direct acceptată, iar aceea este Simona Halep, care are bye în primul tur, ea urmând să debuteze contra câștigătoarei meciului dintre două jucătoare care vor veni din calificări. z

Ostapenko la 14 ani despre...

  • liderul feminin de atunci, Caroline Wozniacki: "În afara de ea, nu cred că o mai consideră altcineva numărul unu. Tenisul care se bazează pe așteptarea greșelii adversarului nu este tenis. Depinde de tine să câștigi punctele, nu trebuie să aștepți cadouri de la alții"
  • jucătoarele favorite: "Îmi plăcea cum jucau Justine Henin și Kim Clijsters. În acest moment îmi place foarte mult de Victoria Azarenka"
  • compatrioții ei Ernests Gulbis și Anastasia Sevastova: "Jocul Anastasiei nu e rău, dar nu-mi place pentru că e prea defensiv. Nu sunt fanul lui Gulbis. Talentul lui e imens, dar nu vrea să muncească, e prea leneș"

WTA Toronto

Prima semifinală pe hard

Simona Halep a învins-o ieri în sferturile de finală ale turneului de la Toronto pe Caroline Garcia cu 6-4, 6-3 într-un meci care trebuia să se joace vineri noaptea, dar care a fost amânat din cauza ploii. "A fost dificil pentru mine să aștept șapte ore și să nu joc. Am fost puțin obosită, dar m-am pregătit și am fost gata de meci", a spus românca după succesul în fața franțuzoaicei.

Românca este la prima semifinală a sezonului pe hard, după ce a adunat patru pe zgură. A doua jucătoare a lumii urma să evolueze azi noapte în semifinale contra Elinei Svitolina, care tot ieri a trecut de Garbine Muguruza cu 4-6, 6-4, 6-3. Intră pe gsp.ro pentru a afla ce s-a întâmplat în meciul dintre Halep și Svitolina, care se duelaseră înainte de confruntarea de la Toronto de trei ori, cu românca impunându-se de două ori. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  13 August 2017, 12:19

...zise MUMA PADURII privind cu invidie la....ILEANA COSANZEANA!SA FII SI URATA SI INCREZUTA(DEGEABA) ASTA INSEAMNA OSTRAPEZA NAIBII...!!!

749913671784643
Razvan Marcel  •  13 August 2017, 11:57

In tenis trebuie sa arati,nu sa vb despre alta jucatoare.Sa intamplat sa castige,si nu cred ca va mai castiga ceva de acum incolo.

520143398153430
Pavel Radu  •  13 August 2017, 11:05

Eu cred ca aceasta copila va deveni intr-un an sau maxim doi nr 1 mondial si va ramane mult timp acolo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează