SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ostapenko surprinde în continuare: "Mi-am fixat obiectivul de a câștiga toate turneele de Mare Șlem"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 14:02

Letona Jelena Ostapenko, proaspăta câștigătoare de la Roland Garros, a declarat că și-a fixat un obiectiv măreț pentru următoarea perioadă: să-și treacă în palmares toate turneele de Mare Șlem.

"Visul meu a fost să câştig un turneu de Grand Slam. Acum am realizat această performanţă şi mi-am fixat deja alt obiectiv: să le câştig pe toate. 

Ştiam de la început, de când m-am apucat de tenis, la ce mă expun. Eram conştientă că dacă voi avea rezultate, voi avea fani şi voi fi în centrul atenţiei. E o presiune în plus, dar cred că o voi gestiona bine", a spus letona. 

Letona a radiografiat sezonul de iarbă, care a început deja, și spune că a început să-și schimbe percepția asupra acestei suprafețe. 

"Când am jucat prima oară pe iarbă, nu am înţeles nimic. Nu puteam concepe că oamenii puteau juca pe o suprafaţă pe care eu o credeam bună doar pentru fotbal.

Dar relativ repede am învăţat jocul şi am înţeles ce trebuie să fac, care e tactica şi cum trebuie să mă mişc. Acum pot să spun chiar că îmi place să evoluez pe iarbă", a adăugat Ostapenko, în presa din Franța. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  14 Iunie 2017, 13:02

Daca le ia pe toate (GS), in cel mai scurt timp vom avea un nou numar 1 mondial. Mi-as dori insa sa ajunga Simona mai intai...

cesar84
cesar84  •  13 Iunie 2017, 22:09

BVO Ostapenko !!! La cât mai multe fetița , îți doresc multe succesuri :))

merace
merace  •  13 Iunie 2017, 21:44
Postat de danut1971 pe 13 Iunie 2017, 20:20

sa nu fie primul si ultimul tau turneu de grand slem castigat increzuto

bai Danut, la cate turnee de Grand Slam ai castigat tu, s-ar parea ca esti invidios! :D

Vezi toate comentariile (19)
Comentează