SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Out la simplu, în sferturi la dublu » Sorana Cîrstea merge mai departe alături de Maria Kirilenko

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 11:59

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 8 şi locul 27 WTA, a ratat calificarea în turul trei al turneului de la Charleston (SUA).

Cîrstea a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7/0), după două ore şi 35 de minute, de Teliana Pereira (Brazilia), poziţia 99 în ierarhia mondială.

În ciuda înfrîngerii, Sorana Cîrstea va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 4.300 de dolari.

În sferturi la dublu
Sorana Cîrstea s-a calificat însă în sferturi la dublu alături de Maria Kirilenko.

Cîrstea şi Kirilenko au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-3, 11-9, după o oră şi 25 de minute, cuplul Alicja Rosolska/Chanelle Scheepers (Polonia/Africa de Sud).

În sferturile de finală, Sorana Cîrstea şi Maria Kirilenko vor întâlni învingătoarele partidei dintre perechea taiwaneză Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan şi cuplul ceh Kveta Peschke/Lucie Safarova, cap de serie numărul 2.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  02 Aprilie 2014, 21:53

Sorana toceste oglinda, se maimutareste, e orice, numai tenismena nu. A urmarit vreodata inregistrarea unui meci cu ea? O sclifosita care tot trage de boxeri. Pacat de talent, dar daca va evolua in continare ca o prezentatoare ieftina de moda, cred ca la sfarsitul anului, nu o sa mai auzim de ea.

ataraxia
ataraxia  •  02 Aprilie 2014, 21:07

sorana, din pacate, este o dobitoaca.

spinoza
spinoza  •  02 Aprilie 2014, 15:12

Si eu am pierdut somnul in speranta unei victorii a Soranei. Mai are mult de munca daca vrea sa faca ceva-n tenis. Si sa mai traga cu coada ochiului la Simona Halep, poate-i intra ceva in cap. Altfel...fitze si bezele...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează