SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

OUT » Tecău și Rojer nu se regăsesc și au fost eliminați în primul tur de la Miami

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 22:15

Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, au ratat calificarea optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami (SUA).

Perechea româno-olandeză a fost învinsă cu scorul de 7-6 (7), 7-6 (4), după o oră şi 40 de minute, de cuplul francez Jeremy Chardy/Fabrice Martin.

Rojer a câştigat turneul de la Miami în 2013, alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

În 2015, Tecău şi Rojer au ajuns până în sferturile de finală la Miami, fiind învinşi de americanii John Isner şi Sam Querrey.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  26 Martie 2016, 23:51

UNde-s haterii Simonei sa vina sa strige ca Tiriac i-a urcat si pe astia in topul la dublu...ba chiar le-a castigat si trofeele..si acum or sa iasa din top 50??? Asta ca vezi cat de iodioti sunt romanii ( Nu Horia si Florin...ci postacii internauti...care pana la urma si ei reprezinta "***") ??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează