SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SEUL

Parcurs perfect pentru Monica Niculescu: este în finala turneului de la Seul! Patricia Țig, eliminată în semifinale

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 09:53

Monica Niculescu, locul 55 WTA, a reușit să se califice în finala turneului de la Seul, acolo unde o va întâlni pe Lara Arruabarrena.

Românca, a cincea favorită a turneului, a eliminat-o în semifinale pe Shuai Zhang, locul 40 WTA și a treia favorită. Niculescu s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-4, după un meci care a durat puțin peste o oră.

În cea de-a doua semifinală, Patricia Țig a pierdut în fața Larei Arruabarrena. Spanioloaica de pe locul 90 WTA a trecut de Țig, locul 135, în două seturi, scor 6-1, 6-2, după un meci care a durat doar 58 de minute.

Meciul dintre Monica Niculescu și Lara Arruabarrena se va disputa duminică dimineața, de la ora 05:00, ora României. Până acum, cele două s-au duelat de două ori, fiecare câștigând câte un meci. În 2015, la turneul de la Washington s-a impus Monica, scor 7-5, 6-4.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mutu57
mutu57  •  24 Septembrie 2016, 14:59

Bravo, Monica! E o fata muncitoare, cu bun simt si cu un stil foarte original. Cred ca poate si merita sa intre intre primele 30 din lume.

mplttev
mplttev  •  24 Septembrie 2016, 14:34

A chinuit-o pe chinezoaică ca pe hoții de cai. O s-o doară mijlocul o lună de câte aplecări a făcut. Măi fetelor decât să jucați cu fata asta mai bine vă dați accidentate.

merace
merace  •  24 Septembrie 2016, 11:41

Din 2011 incoace, in fiecare an Monica a jucat cate o finala WTA (a si castigat 2 din 5), deci si-a facut norma si pe acest an, si are bune sanse sa ia si al 3-lea titlu WTA la simplu! Succes, Monica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează