SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Pariul lui Nadal la Turneul Campionelor, unde Halep va merge în calitate de lider mondial: "Are cel mai mare potențial"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 18:41

Simona Halep va fi de luni noul lider mondial în clasamentul WTA, în locul jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, însă ocupantul primul loc din ierarhia masculină, Rafael Nadal, mizează pe conaționala lui la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Nadal nu a comentat faptul că Simona Halep a detronat-o pe Garbine Muguruza din postura de lider mondial, dar consideră că jucătoarea spaniolă originară din Venezuela are cel mai mare potențial dintre competitoarele care vor participa la Turneul Campioanelor.

"Ea are cel mai mare potențial pentru a câștiga Turneul Campioanelor și sper că o va face", a spus Nadal la finalul meciului câștigat în semifinalele de la Beijing împotriva lui Grigor Dimitrov, conform ESPN.

Nadal va juca mâine, de la ora 14:30, în finala de la Beijing împotriva australianului Nick Kyrgios, care a trecut în penultimul act de Alexander Zverev.

Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore, se joacă în perioada 22 octombrie - 29 octombrie și este dotat cu premii în valoare totală de 7 milioane de dolari.

Garbiñe Muguruza, Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki și Jelena Ostapenko sunt șapte dintre cele opt jucătoare calificate până acum la Singapore.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează