SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Pastilă de încredere pentru Halep, înaintea turneului de la Madrid: "Sunt pregătită să realizez ceva mare"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 19:24

Simona Halep, numărul 5 WTA, s-a arătat optimistă înainte de startul turneului de la Madrid, mărturisind că întotdeauna a evoluat bine la competiția din capitala Spaniei. 

"M-ar încânta să câştig din nou la Madrid, dar ştiu că nu va fi uşor. Aici sunt cele mai bune din lume, fiecare partidă va fi complicată, aşa că mă gândesc doar să trec de primul tur.

 Adevărul e că aici m-am simţit în general bine. Am jucat foarte bine anii trecuţi, aş spune chiar că aici, la acest turneu, a fost văzut cel mai bun tenis din cariera mea. La Madrid mă simt ca acasă.

Săptămâna aceasta voi avea din nou responsabilitatea să dau ce am mai bun, să ofer cel mai bun tenis, să muncesc mult şi să câştig meciurile mele. De data asta nu vin după multe turnee, nici după rezultate mari, dar simt că sunt pregătită să realizez ceva mare la Madrid", a spus numărul 5 WTA, conform TV Digi Sport.

"Prefer să câştig un turneu de Mare Şlem decât să fiu numărul unu. Amândouă lucrurile sunt speciale, foarte mari şi nu ştiu dacă voi putea reuşi asta vreodată, însă muncesc foarte mult ca să fiu de fiecare dată mai aproape" Simona Halep

  • Simona Halep a câștigat ediția de anul trecut a turneului de la Madrid, după ce a învins-o în finală pe slovaca Dominika Cibulkova.
  • În 2014, Halep a mai jucat o finală la Madrid, pierdută însă în trei seturi în fața Mariei Șarapova, după o confruntare feroce de trei seturi.

În primul tur de la Madrid, Simona Halep o va înfrunta pe Kristyna Pliskova (DETALII, AICI + Cu cine joacă celelalte jucătoare române)

Citește și: Prima victorie la Madrid! Halep a învins-o pe Kuznețova în finala unui turneu fulger și a ridicat 200.000 de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
thomassystem
thomassystem  •  06 Mai 2017, 15:43

Fără îndoială cea mai slabă jucătoare de top 10 din istoria WTA. O nulitate absolută. Este de neînțeles cum o asemenea murătură vegetează de ani buni, păcălind tenisul, între primele zece. Dacă juca pe vremea lui Steffi Graff sau a Navratilovei nu prindea top 100. Anul ăsta va ieși din turul doi sau trei la Madrid, căsăpită de cine știe ce necunoscută. Doamne ajută!

timm
timm  •  06 Mai 2017, 14:29
Postat de tihi pe 06 Mai 2017, 13:10

De regula Halep este pregatita la ceva mare de fiecare data,dar termina turneele accidentata sau fara nici un rezultat remarcabil.Interesant,se mentine pe locul 5 WTA,pa cand in clasamentul campionilor este intre locurile 45 - 27,fara sa califice in turneul campionilor!

Este pe locul 4 nu locul 5. De ce nu te informezi? De 4 ani este in Top 5 pentru ca este mai buna decat restul participantelor si are rezultate mai bune decat ele. Anul acesta a fost accidentata, daca nu vor mai aparea accidentari, sigur va strange punctele necesare sa participe la Turneul Campioanelor.

tihi
tihi  •  06 Mai 2017, 13:10

De regula Halep este pregatita la ceva mare de fiecare data,dar termina turneele accidentata sau fara nici un rezultat remarcabil.Interesant,se mentine pe locul 5 WTA,pa cand in clasamentul campionilor este intre locurile 45 - 27,fara sa califice in turneul campionilor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează