SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Pe urmele Simonei Halep! Caroline Wozniacki a obţinut a doua victorie la Turneul Campioanelor! Presiune pe Maria Şarapova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 11:28

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, a învins-o azi dimineaţă cu scorul de 7-5, 6-3, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, în primul meci al etapei a doua a Grupei Albe a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Wozniacki s-a impus într-o oră şi 47 de minute şi conduce grupa cu două victorii, fiind urmată de Radwanska, o victorie şi o înfrîngere.

La Singapore urmează întîlnirea dintre Maria Şarapova, Rusia, locul 2 WTA şi Petra Kvitova, Cehia, locul 3 WTA, învinsele din prima etapă, în Grupa Albă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Octombrie 2014, 13:18

fetele mai tinere si mai agresive merg in semifinale.

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  23 Octombrie 2014, 12:25
Postat de valiza.epo pe 23 Octombrie 2014, 12:23

Nu va grabiti, ca mireasa la pat! Daca Wozniacki o bate si pe Kvitova iar Sharapova o bate pe Radwanska se fac multe calcule. Care nu o exclud pe "vaca ce rage" pentru locul doi.

Si aici ai aparut bai ciocolo?

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Octombrie 2014, 12:23

Nu va grabiti, ca mireasa la pat! Daca Wozniacki o bate si pe Kvitova iar Sharapova o bate pe Radwanska se fac multe calcule. Care nu o exclud pe "vaca ce rage" pentru locul doi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează