SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SOFIA

Performanța carierei pentru Marius Copil! Românul l-a învins pe "killer-ul" lui Nadal și s-a calificat în prima semifinală din carieră

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 15:09

Marius Copil s-a calificat azi în prima semifinală ATP a carierei, după ce a trecut în sferturi de luxemburghezul Gilles Muller (28 ATP).

Românul s-a impus în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, după o oră și 22 de minute de joc, obținând astfel cel mai bun rezultat al carierei.

Românul a servit excelent, nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul, și a fost extrem de inspirat la retur, reușind să facă câte un break în fiecare set.

Gilles Muller e nimeni altul decât luxemburghezul care șoca lumea tenisului în vara lui 2017, atunci când îl elimina pe Rafael Nadal în optimile de finală de la Wimbledon. Luxemburghezul are două trofee ATP, ambele cucerite anul trecut. 

În semifinale, Copil se va duela sâmbătă cu slovacul Jozef Kovalik (187 ATP), care l-a învins în două seturi pe Marcos Baghdatis, scor 7-6, 6-4. 

În drumul său către semifinale, Copil nu a pierdut nici măcar un set, obținând victorii importante în fața lui Robin Haase (favoritul 3), Blaz Kavcici și Gilles Muller (favoritul 5)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bumix
bumix  •  09 Februarie 2018, 17:36

bravo marius . bombardeazai

zagna
zagna  •  09 Februarie 2018, 17:30

Copil a crescut mare, felicitari Marius !

gilos
gilos  •  09 Februarie 2018, 17:24

Bravo Marius, hai ca se poate mai mult ! Mult succes in semifinala !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează