SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NOTTINGHAM

Performanță incredibilă a Monicăi Niculescu » A umilit-o pe Radwanska în semifinale la Nottingham

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2015 15:14

Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului pe iarbă de la Nottingham.

În semifinale, Niculescu, locul 61 WTA, a trecut de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 13 WTA şi principala favorită, scor 5-7, 6-4, 6-0.

În finala turneului, Niculescu va juca împotriva Anei Konjuh, locul 87 WTA.

Finala turneului era programată să se joace astăzi (n.r. duminică), însă organizatorii au decis ca ultimul act să se desfăşoare luni, mai ales că pentru Ana Konjuh meciul din finala reprezenta a treia partidă de azi.

Niculescu își continuă forma bună, după ce săptămîna trecută a cîștigat turneul de la Marseille, aceasta fiind cea mai bună performanță din acest an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
gilos
gilos  •  15 Iunie 2015, 08:42

Felicitari Monica ! Mult succes in finala ! Forma buna in care este, calitatile fizice fac din Monica Niculescu o speranta pt top 10 ... Totusi, lasati titlurile astea de cancan, nu-si au locul la tenis si sunt complet deplasate. Cum adica a umilit-o pe Radwanska ? Voi stiti ce inseamna sa umilesti pe cineva ?

mvradulescu
mvradulescu  •  15 Iunie 2015, 07:44

Felicitări !!! Sper ca surprizele de genul ăsta să devină un ... obicei care ar stimula concurența cu efecte benefice în grupul de sportive românce valoroase din acest sport. Îi urez succes deplin și în finală !

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Iunie 2015, 06:24

@Clarineta :))) Petacci...Finala se joaca Luni la ora 13:00 ( la Bucuresti)..Stai jos !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează