SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Pierderi uriașe la Roland Garros pentru că nu s-au jucat meciuri luni » Reacția directorului turneului

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 17:53

Anularea meciurilor de ieri de la Roland Garros din cauza ploii a produs mari pierderi pentru organizatori. Aproximativ 2 milioane de euro este suma pe care chiar directorul turneului, Guy Forget, a dezvăluit că a pierdut-o.

Ploaia a întrerupt meciurile de duminică, însă organizatorii sperau ca luni să poată relua aceste jocuri. Vremea s-a opus acestui lucru, iar pierderile sunt destul de însemnate.

Din cele 2 milioane de euro, o bună parte au mers către fanii care aveau bilete în acele zile. La aceste sume se adaugă și cele din închirierea spațiilor de vânzare de produse în interiorul complexului de la Roland Garros.

"Din fericire, nu ne afectează prea mult aceste pierderi. Avem profit de unde să le absorbim. Supărarea principală este legată de faptul că în Franța, ca să se miște lucrurile, ai nevoie de evenimente de genul ăsta", a spus Guy Forget.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  31 Mai 2016, 19:40

ploaia a alterat conditiile de joc, asa ca Halep si Radwanszka au pierdut, fiindca adversarele lor au fost mai ambitioase. Rog injuraciorii sa aiba respect pentru efortul jucatoarelor, ca ei nu fac niciun efort sa stea in fotoliu pandind daca le iese biletul la pariuri...

201.
201.  •  31 Mai 2016, 19:10
Postat de shab pe 31 Mai 2016, 19:05

In schimb, astazi nu s-au facut rambursari, pentru ca au fost peste doua ore de joc. Asta in caz ca va intrebati de ce au fost fortati jucatorii sa intre pe teren desi ploua.

Asta numai tenis nu mai e,bataie de joc sau vorba lui andrei 33 lipsa de respect.Adica tu ca si organizator stiai prognoza si impreuna cu Federatia trebuia sa ia o masura,nu sa-i plimbi pe jucatori 2 zile jucand cu taraita joci putin,mai stai samd.Iti pierzi si ritm si tot iar cea mai defavorizata a fost Radwanska care a pierdut nemeritat.

shab
shab  •  31 Mai 2016, 19:05

In schimb, astazi nu s-au facut rambursari, pentru ca au fost peste doua ore de joc. Asta in caz ca va intrebati de ce au fost fortati jucatorii sa intre pe teren desi ploua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează