SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

EXCLUSIV Poate Halep să cîștige un Grand Slam? Ce spune o fostă finalistă la Roland Garros: ”Nu are statura unei jucătoare moderne, dar e inteligentă”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 12:22

Dinara Safina, fostul număr unu mondial și finalistă la Roland Garros, a vorbit despre șansele Simonei Halep de a cîștiga un titlu de Grand Slam.

”Aceste șanse există mereu cînd ai fost într-o finală de Mare Șlem. I-a lipsit un pic de noroc acolo. Pentru că fără un pic de noroc... Sigur, e în continuare vorba despre multă muncă și să fii bun, dar poate și să ai o tragere la sorți mai favorabilă, să ajungi mai proaspăt în fazele finale”, a spus Dinara Safina într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Aceasta nu crede că Halep ar trebui să aibă probleme din cauza înălțimii (1,68m): ”Și apoi, ce poți spune despre cineva care este numărul 2 în lume? E cu siguranță una dintre cele mai bune jucătoare de acum! Nu are statura jucătoarei moderne, dar este inteligentă. Fiecare își folosește armele. Cine e înalt va folosi forța, cine e mai scund va fi mai rapid și-și va utiliza mai mult mintea”.

Citește un dialog spectaculos cu fostul număr unu mondial numai în ediția tipărită de astăzi a Gazetei și pe platforma Gazeta Digitală!

Alte subiecte de azi pe care le găsești exclusiv în ediția tipărită:

- Mișcări ciudate la Steaua! Cum a ieșit Gigi din închisoare s-a ales praful: decizii neinspirate venite din tribune

- Pierderi importante după pierderea mărcii! Iată cifrele: Steaua merge pe minus lună de lună

- Ciobotariu dezvăluie cum l-a reinventat pe Zicu și cum l-a potolit pe N'Doye

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rozu
rozu  •  07 Mai 2015, 00:02

poate, noaptea in somn...

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  06 Mai 2015, 16:12

In mod normal,Simona va cistiga un G.S.Depinde cum se aliniaza planetele....Daca a cistigat F.S. unul,orice este posibil!Si italianca ,chiar ca nu avea pretentii,la vremea respectiva comentatorii englezi chiar o gaseau "cazuta in careul de asi,fara a avea vreo vina" fara sanse.

rangers94
rangers94  •  06 Mai 2015, 15:35

No way .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează