SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Posibilele adversare ale Simonei Halep au jucat primul meci de la Turneul Campioanelor » Favoritele au pierdut

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 19:50

Turneul Campioanelor a avut parte astăzi de meciurile din Grupa Albă, din care fac parte Maria Şarapova, Caroline Wozniacki, Petra Kvitova şi Agnieszka Radwanska.

Maria Şarapova, locul 2 WTA, a fost învinsă de Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, în primul meci din Grupa Albă de la Turneul Campioanelor, scor 6-7, 7-6, 2-6, după trei ore şi 13 minute de joc.

Cele două jucătoare s-au înfruntat ultima oară în sferturile de finală de la US Open, cînd Wozniacki a cîştigat, scor 6-4, 2-6, 6-2.

Maria Şarapova este singura jucătoare care mai poate spera să ocupe locul 1 în topul WTA la finalul anului, fiind la 466 de puncte de Serena Williams, liderul clasamentului.

În cea de-a doua partidă de astăzi, Petra Kvitova, locul 3 WTA, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, scor 2-6, 3-6.

Primele două clasate din această grupă vor merge în semifinale, unde locul 1 din Grupa Roşie, ocupat după prima zi de Simona Halep, va juca împotriva locului doi din Grupa Albă. În a doua semifinală se vor înfrunta locul 1 din Grupa Albă cu locul 2 din Grupa Roşie.

Organizatorii Turneului Campioanelor au decis şi ora disputare a meciului de mîine, dintre Simona Halep şi Serena Williams.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
magura
magura  •  21 Octombrie 2014, 20:46
Postat de xnread pe 21 Octombrie 2014, 18:31

O partida plina de suspans cu intoarceri de scor facand spectatorilor si telespectatorilor,inima cat un purice.. ;-)

Mie nu mi s-a facut nimic cat un purice. M-am bucurat doar ca a luat bataie "urlatoarea". Asa trebuie sa se joace cu ea, agresiv, fara frica!!!

msr_ms
msr_ms  •  21 Octombrie 2014, 18:59
Postat de titelb pe 21 Octombrie 2014, 18:50

Si Halep a avut o minge furata de arbitru la Paris in meciul cu miss decibeli. Atunci s-a rupt jocul.

mai are rost sa comentam dupa faza de azi?si n-a fost vorba de halep.vorba regretatului toma caragiu: asa-i in tenis!

msr_ms
msr_ms  •  21 Octombrie 2014, 18:58
Postat de xnread pe 21 Octombrie 2014, 18:38

Stiti cum este:arbitra-i suverana,performera,presteaza iar spectatorul,comenteaza ;-)..face parte din farmecul jocului si aptitudinea omului/persoanei,aflat(a)-n "observator". ;-)

dar totusi ambele jucatoare(si nu numai ele ci toate)joaca dupa acelasi regulament,nu?atunci asta sa joace pe liniile de la dublu si restul sa joace normal.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close