SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Premieră absolută pentru Halep » Ce va face românca, imediat după Australian Open

FOTO: Gulliver / Getty Images
FOTO: Gulliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 18:51

Simona Halep (4 WTA) și-a anunțat prezența la turneul WTA Premier de la Sankt Petersburg, care se va desfășura imediat după Australian Open.

 Va fi pentru prima oară în cariera tenismenei de 25 ani când va participa la turneul de la Sankt Petersburg, eveniment promovat începând cu acest an la rangul de turneu Premier.  

La turneul din Rusia, Halep va fi favorită principală. Alte nume mari care și-au anunțat prezența la Sankt Petersburg sunt Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznețova sau Venus Williams.

  • Turneul WTA de la Sankt Petersburg se va desfășura în perioada 30 ianuarie - 5 februarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mishu_74
mishu_74  •  11 Ianuarie 2017, 18:08
Postat de mutu57 pe 11 Ianuarie 2017, 00:53

Nu inteleg de ce nu comenteaza aici wowmasha. O fi ocupat - probabil ca si-a gasit serviciu. Sa fie intr-un ceas bun!

optimistule :))) io zic ca a pierdut momentul cand le da liber la internet acolo la..aham..''***'' si i-a ocupat altul locul la computer astazi:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  11 Ianuarie 2017, 13:31
Postat de Teodoru Carapetru pe 10 Ianuarie 2017, 19:47

F bine a gandit, are nevoie de puncte , sa ramana in primele 4 favorite, pentru RG si Wimbledon!

Din ce vad, i-ati pus cruce turneului de la antipozi :))) ar putea foarte bine sa isi faca bagajele. Increderea fanilor nu are limite

paul.o.53
paul.o.53  •  11 Ianuarie 2017, 01:39

Oricum , titlul e tare :"Premieră absolută pentru Halep » Ce va face românca, imediat după Australian Open" In cariera ei, Halep a jucat in peste 100 de orase : parca vad un titlu genul "Premiera absoluta pentru Halep : va juca la Slobozia".

Vezi toate comentariile (13)
Comentează