SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Presa internațională e la picioarele lui Halep: "Învăţaţi de la Simona! Ea e campioana, nu Djokovici"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 19:44

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat dramatic în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de Elina Svitolina, locul 6 WTA, scor 3-6, 7-6, 6-0.

După acest meci, în care Simona a revenit de la 1-5 în setul doi și a salvat o minge de meci, presa internațională a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei, care a oferit cea mai spectaculoasă revenire din circuitul feminin în acest an.

"O «remontada» gigantică reușită de Simona Halep. A câștigat în 2 ore si 6 minute în fata jucătoarei care a învins-o în finala de la Roma", au scris spaniolii Mundo Deportivo.

"Românca a câștigat cinci game-uri la rând și a salvat o minge de meci pentru a impinge partida în decisiv și s-a impus cu ușurință", notează BBC Sport.

"Învăţaţi de la Simona! Ea e campioana, nu Djokovici", a spus comentatorul Eurosport. Sârbul, deținătorul trofeului la RG, a fost eliminat azi de austriacul Dominic Thiem,  7-6, 6-3, 6-0.

"Condusă cu 5-0 în primul set și cu 5-1 în setul doi, Simona a revenit și a salvat o minge de meci. S-a calificat după aceea în semifinale la Roland Garros", a scris Washington Post.

"Simona Halep a reușit o revenire memorabilă, ajunând în semifinalele Openului Franței. Simona a salvat o minge de meci și se va bate pentru un loc in finala cu Karolina Pliskova" scrie și Eurosport.

"Halep întoarce soarta meciului cu Svitolina după un scenariu incredibil. Simona nu a reușit să își găsească loviturile în primele două seturi și a comis multe greșeli. A revenit și în setul decisiv a câștigat chiar la 0" - L'Equipe.

  • Halep va juca juca în semifinale cu Karolina Pliskova, locul 3 WTA. Meciul Halep - Pliskova de mâine va fi al doilea pe arena "Philippe Chatrier". Prima semifinală, Ostapenko - Bacsinszky, se va juca de la ora României 16:00.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
696253093853906
Ghita Florin  •  08 Iunie 2017, 07:54

NU poti fi decat unim....becil sa compari pe unul care are mai multe turnee majore castigate de cate meciuri a castigat haplea

1081102568700244
Horvat Krisztian  •  07 Iunie 2017, 22:41

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor , limbaj intolerant

1081102568700244
Horvat Krisztian  •  07 Iunie 2017, 22:33

Moderezi comenteriila *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează