SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Presa internațională n-o iartă pe Halep: "Nu vrea să fie numărul unu"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 08:41

Celebrul cotidian francez L'Equipe a criticat în termeni duri evoluția Simonei Halep din finala turneului de la Cincinnati, pierdută de o manieră categorică în fața Garbinei Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Francezii nu au trecut cu vederea o nouă oportunitate ratată de Halep de a trece pe primul loc în clasamentul WTA.

"Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să devină numărul unu mondial. După ce a ratat finala de la Roland-Garros, sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza, Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova.

Asta în cazul în care spanioloaica nu va trece înaintea ei. Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep?Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelile directe, iar Muguruza s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului", a fost analiza celor de la L'Equipe.

"Muguruza îi refuză Simonei Halep cea de-a treia încercare de a deveni numărul unu mondial cu o victorie dominantă în finala turneului de la Cincinnati", a scris și site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a pierdut fără drept de apel finala de la Cincinnati în fața Garbinei Muguruza (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  21 August 2017, 14:23

nu cred ca nu a vrut sa ajunga pe primul loc ,chiar si pt. o zi ii facea o paza la clasament si-l punea pe perete ,alaturi de alte trofee.O asteptat prea mult greseala adversarei si cum nu a venit ,ia picat greu sa recunosca ca ea ,cum d-le ea, sa pateasca asa ceva ,asta-i nemaipomenit si a continuat cu mise-rupismul . Ati mai vazut vre-o partida in care la ultimul punct sa dea minge in scarba pe terenul de dublu . Eu nu.

194012627647562
Constantine Constantine  •  21 August 2017, 13:10

Exceptind faptul ca Simona intra in blocaj psihic de cite ori ajunge in cite o finala (teama de a nu ajunge sus in virful piramidei) sau intilneste jucatoare care lovesc puternic si o pun in imposibilitate sa returneze,ar mai putea exista un scenariu pe termen lung: calificari de la sferturi de finala in sus.Daca nu curge,pica si cistigurile se aduna.Daca Simona ar deveni nr 1 mondial ca sa se mentina acolo sus va fi obligata sa cistige turnee de importanta majora .Doar ca ea nu a putut face acest lucru pina acum (nici un GS cistigat in cariera). Victoriile pe care le obtii anul acesta ar trebui repetate anul viitor, altfel risti sa te prabusesti in clasament.Ori Simonei ii convine sa fie in primele 5-6 deoarece are sansa sa intilneasca in primele tururi adversare mai slab cotate.Astfel poate accede cu usurinta in sferturi si chiar semifinale (are totusi o anumita valoare) unde premiile in bani sint insemnate. Repet: daca ar fi acolo sus ar trebui sa bata tot ca sa ramina si la anul viitor cu banii cistigati anul acesta.Cum lucru asta e imposibil vor reintra( Serena, Sarapova,pe care nu le-a invins niciodata), tactica financiara a Simonei e sa ciuguleasca ce pica. De ex daca ar fi cistigat toate finalele unde s-a calificat anul acesta. la anul trebuia sa-si apere titlurile cistigate. Daca nu poate sa faca acest lucru, e declasata cu diferenta de puncte si are sansa sa iasa din top 10. Asa ca decit deloc mai bine mai putin.

braveheartro
braveheartro  •  21 August 2017, 13:04
Postat de Livi Andrei pe 21 August 2017, 11:33

Gogule, este foarte suspect ce se intampla cu Halep! Ea nu a pierdut din cand in cand cum sustii matale, ci a pierdut de 3 ori cand trebuia sa devina numarul 1! La cat sunt de avizi dupa bani machedonii, tare mi-e teama ca ceva e necurat aici...

Da mă, că românii sunt avizi după muncă, sunt cinstiți și corecți. Mar$ mă obositule cu aberațiile astea. Probabil că are o problemă de mental în astfel de meciuri decisive pe care nu reușește să le depășească încă, dar să insinuezi că și-ar vinde locul 1 mondial pentru bani asta e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează