SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Presa străină o laudă pe Simona Halep: "Dincolo de ce s-a întâmplat în finală, îmi voi aminti asta" + Mesajul superb al lui Darren Cahill

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 10:30

Simona Halep a fost lăudată de jurnalistul Steve Tignor pentru atitudinea de care a dat dovadă după înfrângerea cu Jelena Ostapenko, din finala de la Roland Garros. 

Acesta i-a dat credit româncei pentru calitatea discursului avut la festivitatea de după meci.

"Majoritatea jucătoarelor ar fi fost greu apăsate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0, în finala French Open şi ar fi avut un discurs de cedare convingător şi binevoitor după aceea. Dar nu şi Simona Halep.

Cu ochii uscaţi, ea i-a acordat credit adversarei, a mulţumit familiei ei amuţite şi triste din tribună. Peste orice face cu racheta, onestitatea este calitatea ei cea mai puternică. Mai mult decât orice s-a întâmplat anul acesta la French Open, îmi voi aminti echilibrul şi cuvintele ei la înfrângere", a scris celebrul jurnalist Steve Tignor, pe site-ul tennis.com.

Atitudinea Simonei a fost apreciată și de antrenorul Darren Cahill, care a postat aseară două mesaje pe Twitter: 

Dintre toate lucrurule frumoase reușite de tine în ultimele două luni, pentru asta sunt cel mai mândru", a scris Cahill. 

"Vă mlţumesc pentru toate mesajele de susţinere a Simonei. Vom continua să muncim. Niciodată mulţumiţi. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarbă", a adăugat australianul. 

Simona Halep a pierdut sâmbătă finala de la Roland Garros, fiind învinsă de letona Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Emoțional a fost greu după meci, am simțit că vine sfârșitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi trebuie să o iau de la capăt. Cu siguranță mă va ambiționa să pot să trec de acest prag. Am fost de două ori în finală şi nu am reușit să câștig, poate a treia oară va fi cu noroc" Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
merace
merace  •  13 Iunie 2017, 22:12

Mi se pare normal ca toti sa o laude azi pe Simona. Dupa 3 luni slabe la inceput de sezon, uite ca urcat pe locul 1 in cursa pentru Singapore, pe locul 2 mondial si pe locul 1 la bani castigati anul acesta. Oare nu inseamna asta ca e in forma?

merace
merace  •  13 Iunie 2017, 22:09
Postat de romulus65 pe 13 Iunie 2017, 11:56

Problema este ca peste ani nimeni nu-si va mai aduce aminte de discursul Simonei.

Poate, dar sigur lumea isi va aminti cum a fost ea prima jucatoare de tenis din Romania care a ajuns si pe locul 1 mondial, si a castigat si Grand Slam-uri! :D

merace
merace  •  13 Iunie 2017, 22:04

Important e ca Simona e de ani buni in Top 5 mondial, si acum se lupta pentru locul 1 mondial, intr-o situatie de punctaje foarte stranse intre primele 3 clasate. Fata de campioanele inalte si robuste, ca Serena si Sharapova, care s-au impus de la varste mai tinere, Simona e scunda dar agila, si poate din cauza asta are de muncit mai mult. Dar eu sunt convins ca ea poate sa ajunga no.1 mondial, si poate si sa castige Grand Slam-uri. Hai Simona!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează