SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO

Președintele ITF oferă asigurări, dar jucătorii continuă să se retragă înainte de Rio » Încă un tenisman a anunțat că nu va participa

Tomas Berdych făcând un selfie cu alte nume importante din tenis Foto: Guliver/GettyImages
Tomas Berdych făcând un selfie cu alte nume importante din tenis Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 19:14

Președintele Federației Internaționale de Tenis (ITF), David Haggerty, a declarat că riscurile de infectare cu virusul Zika sunt extrem de reduse, după ce mai mulți jucători au anunțat că nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Înțelegem și respectăm îngrijorările legate de virusul Zika, dar Comitetul Olimpic Internațional a asigurat că au fost luate toate măsurile pentru a limita riscurile pentru atleți, oficiali și suporteri", a declarat Haggerty, citat de Marca.

Tenismanul ceh Tomas Berdych, locul 8 ATP și semifinalist la Wimbledon, a anunțat astăzi că nu va participa la Jocurile Olimpice, după ce ieri Simona Halep și Milos Raonici au transmis că nici ei nu vor merge la Rio, de teama virusului Zika.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Iulie 2016, 19:35

...da...bun articol ...continuati ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează