SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Președintele turneului de la Madrid a trecut peste cuvântul lui Țiriac » Care a fost motivul: "A avut o poziție de forță"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 21:45

Ion Țiriac n-a fost de acord ca Maria Șarapova să primească un wild-card pentru turneul pe care-l patronează la Madrid, însă președintele competiției, Gerard Tsobanian, a trecut peste cuvântul omului de afaceri român.

Tsobanian a explicat pentru El Pais care a fost motivul pentru care i-a oferit privilegiul rusoaicei să participe la turneul din capitala Spaniei, care va începe pe 5 mai.

"Ea a efectuat deja pedeapsa. A stat 15 luni, iar acum are tot dreptul să joace. Este o jucătoare grozavă şi mai poate oferi multe lucruri tenisului. 

Ţiriac a avut o poziţie de forţă şi am înţeles-o, deoarece atunci când era preşedinte al COSR a spus că toţi sportivii prinşi dopaţi trebuie interzişi pe viaţă. Am vorbit cu el şi a înţeles poziţia mea. Șarapova a ieşit în faţă tuturor şi şi-a recunoscut vină şi, în plus, acel medicament nu a fost interzis pentru mult timp", a spus Tsobanian pentru El Pais.

Şarapova a câştigat turneul de la Madrid în 2014, în urma unei finale disputate chiar împotriva Simonei Halep (1-6/6-2/6-3).

Rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la Australian Open anul trecut și a stat pe tușă 15 luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
fantenis
fantenis  •  05 Mai 2017, 17:25

nu cred pt ca am auzit bine stirea :ion tiriac îi da invitatie mariei la turneul detinut de el la madrid.ar putea fi o stire neadevarata cea care o comentez si trebuie vazuta sursa(daca este de încredere).stiu de revenirea mariei dinainte de turneul german.rusine celor care folosesc un limbaj de mahala,jignitor si care îi defaimeaza pe tiriac(nu stiti ca la 14 ani ,în 1972,el si nastase au deveit idolii mei)si pe simona.respectivul nu stie nimic desre tenis

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Mai 2017, 13:40
Postat de fancraiova pe 04 Mai 2017, 11:11

Mosulica nu a acceptat-o pe Masha de frica sa nu ii fie eliminata matracuca trebuie sa mai castige si ea undeva . Sa cam teeminat cu pomenile pentru nasoasa

In loc sa tii cu romanii tai...esti un exemplu de roman de 2 lei!

fancraiova
fancraiova  •  04 Mai 2017, 11:11

Mosulica nu a acceptat-o pe Masha de frica sa nu ii fie eliminata matracuca trebuie sa mai castige si ea undeva . Sa cam teeminat cu pomenile pentru nasoasa

Vezi toate comentariile (12)
Comentează