SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A PIERDUT FINALA RG CU OSTAPENKO 6-4, 4-6, 3-6

Previziuni sumbre după înfrângerea Simonei Halep de la RG » Năstase: "Îi va fi greu să se monteze după încă o finală pierdută"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 19:26

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre finala pierdută de Simona Halep la Roland Garros, în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4,  4-6, 3-6.

În opinia acestuia, Simonei îi va fi extrem de dificil să treacă peste momentul pierderii celei de-a doua finale la openul parizian, după ce Halep a pierdut și finala din 2014, în detrimentul Mariei Șarapova. 

"Suntem cu toţii dezamăgiţi, normal. Aşa cum cu siguranţă este şi ea. A fost atât de aproape să câştige finala. A avut la un moment dat parcă trei mingi de 4-0, dar adversara ei a întors meciul şi a câştigat. E păcat când pierzi aşa.

Dacă se întâmpla în primul tur, era mai uşor, dar în finală să pierzi aşa e dureros. Însă indiferent că a pierdut, Simona rămâne o campioană şi sperăm toţi să revină cât mai repede.

Îi va fi destul de greu să se monteze din nou pentru că este a doua finală la Roland Garros pe care o pierde, dar nimic nu e uşor.

Eu am încredere că va reveni repede, iar următoarea şansă de a câştiga un Grand Slam este la Wimbledon. Trebuie să meargă înainte. După cum am spus, ea rămâne o campioană", a declarat Ilie Năstase, conform Agerpres. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  11 Iunie 2017, 10:09

Halep este o jucatoare mediocra,mult sub locul ei ocupat in WTA !!! Are un joc de pe vremurile Nastase-Tiriac!! Jocul modern observi la alte jucatoare , care pe langa brat si picoare folosesc si creierul!!! Este una sa fii o mare jucatoare gen Stefi Graff,Serena W,Sarapova,Chris Evert, Navratilova...etc... si alta sa fi fara un grand slam dupa 15 ani de tenis, cu un joc interesant de dat racheta de pamant , cu gesturi si vociferari nesportive, cu scuze copilaresti in cazul pierderii unor meciuri !

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  10 Iunie 2017, 20:43

Vine si te bate o *** proasta si urata,care .cica,nu gandeste!Pai,mai fato,pe tine cine dracu te pune sa gandesti ca si asa rezultatul concentrarii tale este ZERO,este NULA!!!mai repede isi schimba pamantul sensul rotirii sale decat sa castigi tu un turneu de mare slem!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  10 Iunie 2017, 20:39

Tot ce-a mai rămas din Moș Ilie...pletele cu freză.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează