SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Prezenţa Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României este în pericol: "Va renunţa la unele competiţii"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 14:02

Simona Halep a cîştigat duminică turneul de la Indian Wells, iar în această săptămînă va participa la turneul de la Miami.

În weekend-ul 18-19 aprilie România va juca împotriva Canadei în Fed Cup, într-un meci contînd pentru barajul Grupei Mondiale.

Prezenţa Simonei Halep în echipa de Fed Cup este pusă în pericol de programul încărcat al româncei şi de oboseală acuzată după Indian Wells.

George Cosac, preşedintele FRT, a comentat posibilitatea ca Halep să nu joace contra Canadei.

"Simona are timp pînă pe 8 aprilie să se decidă dacă participă la Fed Cup. Poate că se simte obosită după atîtea meciuri. Are un calendar încărcat şi va renunţa la unele competiţii, inclusiv la Fed Cup, dacă visează să urce pe locul 1 în clasamentul WTA. Dacă are şansa de a deveni lider în clasament, trebuie să o înţelegem şi să o sprijinim", a declarat Cosac pentru www.ziarulring.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
jalabert
jalabert  •  25 Martie 2015, 13:11

stati linistiti ca halep nu a jucat de multa vreme 2 turnee consecutive. se va retrage de la miami sau o sa fie invinsa in primele 2 tururi in proportie de 99%. o sa bag la pariuri ca halep nu trece in primul tur. sper sa aiba cota buna.

titelb
titelb  •  25 Martie 2015, 11:07
Postat de van_daame pe 25 Martie 2015, 10:00

Nu s-au inscris din initiativa proprie, au primit un wild card. Cel mai probabil vor face doar act de prezenta.

La fiecare turneu sunt mai multe cereri pentru acordarea de Wild card din partea jucatorilor mai slabi cotati in probele respective. Acestea se acordă în principal în funcție de preferințele organizatorilor sau a proprietarului de turneu.

van_daame
van_daame  •  25 Martie 2015, 10:00
Postat de titelb pe 25 Martie 2015, 09:01

Faptul ca la Miami Simona s-a inscris si la proba de dublu cu Dulgheru. denota ca Simona ia in calcul sa joace aceasta proba si la Fedcup,

Nu s-au inscris din initiativa proprie, au primit un wild card. Cel mai probabil vor face doar act de prezenta.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează