SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Prima consecință a scandalului de la Indian Wells » Decizie drastică luată după declarațiile sexiste

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 10:10

Raymond Moore, directorul turneului de la Indian Wells, a decis să demisioneze, după scandalul provocat declarațiile sale legate de premiile în bani oferite femeilor și bărbaților la turneele de tenis.

"Am vorbit cu Raymond Moore și mi-a spus că a decis să demisioneze din funcţiile de director executiv şi de director al turneului. Eu înţeleg perfect decizia.

Vreau să le mulţumesc tuturor marilor sportive care au luptat atât de mulţi ani pentru egalitatea premiilor în tenis. Şi le felicit pentru succesul lor. Noi promitem că vom continua să colaborăm cu toată lumea pentru a face tenisul un sport mai bun", a declarat Larry Ellison, directorul turneului de la Indian Wells, potrivit site-ului competiției.

"Dacă aş fi o jucătoare de tenis, m-aş pune în genunchi în fiecare seară şi i-aş mulţumi lui Dumnezeu că Roger Federer şi Rafa Nadal s-au născut pentru că ei au ţinut în spate acest sport. Chiar au făcut-o" Raymond Moore, duminică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează