SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Prima favorită care este eliminată la Miami

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 21:14

Daria Gavrilova e prima favorită care a fost eliminată de la turneul WTA de la Miami. Australianca a pierdut în turul doi în fața cehoaicei Lucie Safarova, scor 2-6, 2-6.

Meciul dintre Gavrilova, locul 26 WTA, și Safarova, poziția a 36-a, a durat o oră și 15 minute. După acest joc, Safarova o conduce pe Gavrilova la meciurile directe, scor 3-2.

La turneul de la Miami vor concura și româncele Simona Halep, Irina Begu și Patrica Țig. Meciurile celor 3 vor începe după ora 16:00. Halep o va întâlni pe Naomi Osaka (locul 49 WTA), Begu va da peste Lara Arruabarrena (locul 72 WTA), iar Țig va juca cu Kristina Mladenovici (locul 18 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Martie 2017, 09:56

Nici o grija. Turneul este al nostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează