SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Prima reacție a Alinei Tecșor despre duelul din Fed Cup » Ce avantaj crede că va avea România

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 16:37

Astăzi, la Londra, a avut loc tragerea la sorți pentru barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, iar România nu a fost cap de serie și va juca împotriva Germaniei .

Alina Tecșor-Cercel, căpitanul nejucător la României, a vorbit despre duelul cu Germania și despre avantajul pe care îl au "tricolorele".

"Jucăm din nou cu o echipă puternică. Din fericire, vom juca acasă. Germania este o echipă cu tradiție și are jucătoare exterm de experimentate în Fed Cup. Îmi doresc să pot alinia cea mai bună echipă și vreau ca jucătoarele să fie sănătoase.

Ne bucurăm că vom juca acasă. După ce am avut parte de susținerea minunată de la Cluj, sîntem siguri că vom beneficia de suportul fanilor, indiferent de orașul în care se va disputa meciul" Alina Tecșor pentru site-ul Federației de Tenis.

Partidele se vor disputa în perioada 16-17 aprilie, în România, și vor fi în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Simona, ACUM avem nevoie de tine! De ce trebuie Halep să fie decisivă în barajul pentru Grupa Mondială 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  09 Februarie 2016, 21:00

Eu ma bucur ca Romania a luptat cu Cehia si a pierdut foarte onorabil. E evident ca avem nevoie si de un dublu solid, dar daca putem decide meciul inca de la simplu, cum am sperat cu Cehia si am fost aproape, e si mai bine. Daca Romania poate alinia cel mai bun lot, cred ca are o sansa foarte buna sa bata Germania. Dar pot apare oricand indisponibilitati si accidentari ale jucatoarelor pe care mizam, iar loturile se anunta abia dupa 6 aprilie, deci pana atunci cred ca orice discutii pe tema sanselor noastre in meciul Germania sunt speculatii.

749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Februarie 2016, 19:15

Nu e antrenoare aceasta Tecsan,trebuia sa le batem pe Cehia,dar *** asta a gresit tot.Nu avem jucatoare care sa vina sa llupte pt Romania,vin si se dau accidentate,si dupa 2 zile joaca,pt bani in turnee,vad mascarada asta.,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  09 Februarie 2016, 18:41

Era unu' p'acilea care zicea ca le băteam fluierând pe elvetience daca Halep nu pierdea lamentabil (vechea poveste) primul meci, ei bine, contând pe geniul sau, fiind evident un alt mare specialist de care abundă forumul :-), i-am urat sa cădem cu nemțoaicele ca deh, fiind bătute de elvetience noi le dam 3-0 lejer, mai ales daca Halep va rămane mai mult la Miami ca sa ne încurce si Begu va fi in forma maxima :-) In opinia mea, daca vine Kerber nu avem șanse iar partida nu se va decide la dublu ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează