SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Prima reacție a Johannei Konta după scandalul cu Ilie Năstase de pe teren: "Nu e locul pentru așa ceva"

Articol de , - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 17:23

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

"Sunt mulțumită că am revenit și am putut juca în continuare. Îmi place sportul, îmi place să joc. Sper că vom avea ocazia și mâine să jucăm tenis de calitate.

Nu mi se pare normal ca publicul să preia comportamentul căpitanului. Limbajul abuziv al tuturor din public a fost o consecință. După ce promovezi un asemenea limbaj, le dă curaj și celorlalți să creadă că este OK. Totul a scăpat de sub control.

Important e ceea se va întâmpla mâine pe teren. Dar aici, în acest sport, nu e locul potrivit pentru un comportament cu derapaje. Trebuie să fie o susținere fair-play, nu una în care să aducă injurii", a zis Johanna Konta la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1059109910783295
Luci Luci  •  22 Aprilie 2017, 21:29

Penibil. Ne-am facut de ras. Nu am vazut ce a facut jucatoarea unguroaica cu cetatenie britanica, insa imi dau seama ca nu a fost in regula si publicul a avut un comportament neadecvat si unul nesportiv daca au adus injurii tinerei tenismene.

geoovi
geoovi  •  22 Aprilie 2017, 19:44

Si un copil siarda seama ca e o facatura. PENIBIL sa plangi cand esti condusa pe teren ca te deranjeaza publicul, ca suna un tl. ca bate vantu, asta este strategia lor.

geoovi
geoovi  •  22 Aprilie 2017, 19:41

Sa vazut de la inceput ca au venit sa faca CIRC. Ilie Nastase glumeste si imediat se sesizeaza jurnalisti Britanici si il acuza de rasism, aceiasi jurnalisti care vinprin Romanie platesc totfelul de persoane sa se dea traficanti detotfelul si ne demigreaza in cel mai stupid mod, cu filmulete stupide care si un copil de trei ani siar

Vezi toate comentariile (5)
Comentează