SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Prima reacție a Serenei Williams după victoria în fața lui Halep » Mesaj special pentru fanii români + laude pentru Simona

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 06:26

Serena Williams, liderul WTA, a învins-o categoric pe Simona Halep, locul 5 WTA, în sferturile turneului de la Indian Wells, scor 6-4, 6-3. Vezi detalii!

După meci, Willams a vorbit despre Simona Halep și a avut un mesaj pentru fanii români, prezenți în tribunele Arenei Centrale de la Indian Wells.

"A fost o atmosferă foarte frumoasă azi și am simțit multă iubire din tribune. Vă mulțumesc! Am văzut că au fost și mulți fani români. Îmi pare rău, băieți.

Simona Halep este o jucătoare foarte puternică. Are tot ce îi trebuie pentru a fi cea mai bună jucătoare din lume. Astăzi știam că trebuie să evoluez cât mai bine și să mă bucur de jocul meu", a spus Williams, imediat după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cris4co
cris4co  •  17 Martie 2016, 16:16

ba voi nu vedeti ca asta face aluzii ? Nu intelegeti aluziile ei ? Simona are tot ce ai trebuie dar NU DA ce trebuie ca sa o bata...nu-i da LOBURI,nu vine la fileu, are forta dar i le returneaza pe centru...nu o alearga destul pe Serena...nu joaca marginile terenului. Ce vreti ma mai mult de atat sa va spuna Serena...face aluzii de nu mai stiu cat timp si Simona de 7 ori a piredut si tot nu schimba nimic...

wowmashha
wowmashha  •  17 Martie 2016, 11:34

pardon dulgheru si din solidaritate si begu .

wowmashha
wowmashha  •  17 Martie 2016, 11:32

spui caracter = halep domnul bravehertzi . acu o luna in urma halep a dat dovada de mare caracter apeland la pile si scoatand 2 jucatoare din echipa de fedcup (dulgheru si mitu ) , spui civilizatie = halep ,acu 4 zile halep si-a dat arama pe fata aratand cat de civilizata este urland ca o descreierata la un copil de mingi .. si cu cinstea ce sa-ti zic sunt multe un exemplu doar ca sa-ti dai seama cat de tranta esti . hai 2 ca sa fiu inteles mai bine : o demitere a unui antrenor prin sms crezi ca-i face cinste ? neavand nici macar bunul simt sa-i multumeasca pt ajutorul dat ? si 2 :,, mai bate dreacu sa te ia si tu din palmele alea ,, asta-i pt ionitza . imm becilule .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close