SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Miami » Ce spune despre meci, Cahill și ce planuri are

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 09:31

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Miami, fiind învinsă de britanica Johanna Konta, scor 3-6, 7-6 (7), 6-2.

La conferința de după meci, Halep a părut foarte relaxata și zâmbitoare și a vorbit despre duelul cu Johanna Konta, despre relația cu Darren Cahill și planurile pentru următoarea perioadă.

"Am fost foarte aproape de a câştiga meciul. Cred eram la două puncte de a obţine victoria în tie-break, dar ea a jucat mai bine. E foarte puternică şi a meritat să câştige astăzi. Totuși sunt fericită şi recunoscătoare că am avut un astfel de parcurs la acest turneu.

Nu cred că faptul că ea e antrenată de Wim Fissette a contat. Eu chiar dominam meciul, dar am devenit puţin agitată şi mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fiu mai calmă. Asta şi pentru că nu prea am jucat multe meciuri în acest sezon. Dar sunt bine", a spus Halep la conferință.

...despre discuția cu Cahill: "Da, am avut o discuţie cu Darren în care m-am demoralizat puţin. Dar aşa fac eu. Mereu sunt dură cu mine în timpul meciurilor. Chiar dacă vorbesc aşa, nu am nimic cu nimeni. Dar aşa e caracterul meu. Eu sunt mai dură cu mine și chiar aş vrea să mă schimb pe viitor. Acum pot să spun că deja sunt mai bine decât înainte. O să mai lucrez la asta "

...despre ce urmează: "De acum voi juca pe zgură, suprafața pe care o iubesc. Mă pregătesc pentru Fed Cup și turneul de la Stuttgart. Voi mai sta câteva zile aici ca să mă relaxez. Îmi place la Miami, iar clătitele sunt prea bune. Nu pot pleca".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
balauru48
balauru48  •  30 Martie 2017, 16:13
Postat de catalynn pe 30 Martie 2017, 12:04

CTP are un mesaj pt tine: "Halep are in Romania multi contestatari dupa infrangeri pentru ca noile tehnologii pun in valoare zacamintele de prostie uriase din aceasta tara. Ele au existat mereu, dar acum, datorita internetului, ies la suprafata in toata splendoarea lor. Este vorba despre cantitatea de *** din aceasta tara foarte mare. Oameni care nu au habar ce inseamna 15-30 sau lung de linie, acum comenteaza foarte avizat, superior, dispretuitor jocul Simonei. E un fenomen social, nu au nicio legatura cu tenisul. Simona ii excita, le gadila simtul agresivitatii imbecile".

no nu da si tu citate din ctp :)) omul are ceva probleme cu chestia aia ce-i sta pe gat.

balauru48
balauru48  •  30 Martie 2017, 16:11
Postat de Florin Sovar pe 30 Martie 2017, 12:50

Nu stiu ce sa intamplat dar cred ca cineva din anturajul ei joaca la pariuri, nu poti pierde la 1-0 la seturi si 5-4 si servesti .E ingrijorator pt ea.

dar cand in meciul trecut a invins desi era condusa cu 5-2 ti-a placut? n-a mai jucat nimeni la pariuri? curios doar...

cobra_z
cobra_z  •  30 Martie 2017, 13:51

daca esti jucator din orice sport , datorita efortului si conjucturii (relaxarea dupa efort, locuri noi, exotice de vizitat dupa meci ) suferi mult mai putin dupa infrangere decat un suporter / fan inrait caruia nu-i ramane de cele mai multe ori decat aceeasi casa in care sa-si strige disperarea cateva ore bune...concluzia e sa nu le plangem de mila invinsilor , si sa nu fim prea patimasi...de ex. pe simona acum "o doare in brisca"...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează