SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Prima reacție a Simonei Halep după retragerea neașteptată de la Birmingham: "Sunt foarte dezamăgită"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 17:38

Simona Halep a hotărât astăzi să se retragă de la turneul de la Birmingham din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile. A cincea jucătoare a lumii a oferit acum și prima reacție.

"Am început să simt dureri încă de când am ajuns aici. Am lichid în interiorul tendonului, aşa că medicii mi-au spus să iau câteva zile de pauză. Nu e nimic serios, dar e îngrijorător. Am la dispoziţie aproape două săptămâni să îmi revin până la Wimbledon, aşa că îmi voi lua câteva zile de pauză şi tratament, după care voi începe din nou antrenamentele.

Sunt cu adevărat dezamăgită. Acesta era primul meu turneu pe iarbă şi era important să am meciuri pe această suprafaţă, dar nu pot schimba lucrurile. E important să am grijă de corpul meu. Mi-ar plăcea să revin aici anul viitor. E pentru a doua oară când sunt aici şi îmi place acest turneu. Sper să revin anul viitor şi abia aştept să am o nouă şansă de a juca în faţa fanilor de aici", a spus Simona Halep, conform doar tenis.ro. 

Simona Halep trebuia să joace în primul tur cu Lucie Safarova, locul 29 WTA

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  15 Iunie 2016, 14:32
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Iunie 2016, 18:03

...noi ne asteptam la retragerea ta ...cum ne asteptam sa iesi repede ...cel mai tarziu in optimi ...

Si noi (echipa de medici ***) te asteptam urgent, domnule Ovidiu, pentru diagnostic si tratament.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  15 Iunie 2016, 04:30

@itrobert: Si e gliTch, nu glich, ok? ;) (daca tot e sa luam la puricat fiecare fraza...) Pe linga faptul ca sensul e cu totul altul, dar ce mai conteaza? Revenind la subiectul de baza (tenisul feminin), in ceea ce priveste declaratiile, nu stiu citi ziaristi se inghesuie sa ia interviuri dincolo de top 10, exceptie facind ex-top 10 (gen Bouchard, care vad ca e un pic mai smerita de cind priveste de la pozitia 47 in sus).

10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  14 Iunie 2016, 22:59
Postat de itrobert pe 14 Iunie 2016, 17:57

Imi asum ca sunt un mare fraier pierzandu-mi din nou vremea cu un raspuns :) As fi acceptat "glich-ul" (adica gresala asa cum ai descris-o tu), daca era o virgula si doua puncte; tu ai PUS virgula cu buna stiinta (sau nestiinta) si apoi ai pus TREI puncte si explicatia ta nu sta in picioare. La cum scrii ma asteptam sa zici "Itler" cum mai e unu' de se crede invatat p-aici... Ascunderea capului in nisip, nu rezolva problemele de amor etnic. Recunoasterea existentei lor, da, dar sa nu uitam unde ne-a dus iubirea cu forta pentru ***

itrobert, iti admir logica si mai ales discursul de inalta tinuta morala... Iarta-ma ca deviez de la subiect, insa probabil ca ti-au scapat printre taste: 1. gresEala (nu gresala) si 2. virgula intre subiect si predicat ("Ascunderea capului in nisip, "). Dar la tine nu se pune, ma gindesc ca erai foarte concentrat pe continut si mai putin atent la forma. ;)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează