SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA NEW HAVEN

Prima reacţie a Simonei Halep, eliminată în optimile de finală la New Haven de Magdalena Rybarikova!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 11:06

Simona Halep a pierdut în această dimineaţă, 2-6, 6-4, 3-6, în faţa jucătoarei slovace, Magdalena Rybarikova, în optimile turneului de la New Haven, după un meci care a durat aproape două ore.

Românca va primi 55 de puncte şi 9.700 de dolari pentru atingerea optimilor. Simona era favorita nr. 1 la acest turneu. Anul trecut, românca a cîştigat turneul de la New Haven.

Acesta a fost ultimul turneu al Simonei înainte de US Open, care va începe luni.

"Magdalena a jucat foarte bine azi. A fost un meci bun pentru mine, dar întotdeauna cînd pierd sînt puţin tristă. Trebuie să iau lucrurile bune de azi şi să merg înainte", a spus Simona Halep după meci.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (139)
supersolo
supersolo  •  21 August 2014, 15:06

a facut de fapt 2 greseli majore....nu s-a dus la Montreal ca era in vacanta ....la Cincinnati...a cam scaldat-o pana a dat de Sharapova si s-a zburlit urat ....in fata rusoaicei cred ca are cele mai mici sanse din lume sa o bata la aceasta ora ....la New Haven ...a zis ca face strategie si uite ca apare US Open la orizont fara meciuri in picioare si o strategie gandita ...de oboseala nu poate fi vorba ....si fie vb intre noi a mai pierdut in jur de 500 puncte la cele 2 turnee abordate , cel mai scump a costat-o la NH ....sa o vedem la US Open ....in toata spelndoarea ei...daca nu-i iese pasienta ...cred ca Wim (antrenorul ) isi va cauta alta slujba ...

cipinho79
cipinho79  •  21 August 2014, 10:39
Postat de glorie pe 21 August 2014, 03:51

Un turneu varza, mic. Foarte bine! Fac si altele la fel, recupereaza punctele la US Open si mai si adauga. Bouchard nu prea are valoare, e mai buna si Ivanovic decat ea.

Ana Ivanovici e in top 5 din punctul meu de vedere ca valoare (mult peste Bouchard) si de departe ce mai frumoasa dintre toate jucatoarele din top 100.

bimbi79
bimbi79  •  21 August 2014, 08:26
Postat de mishu_74 pe 20 August 2014, 23:43

Tu vorbeai mai jos de democratie, drepturi, in fine tastai cuvinte pe care credeam ca le intelegi. Ce sa mai zic... :) l-ai terminat pe interlocutor, l-ai ridiculizat, l-ai nimicit cu argumentul suprem. Poti sa te dai mai in spate sa-ti privesti opera desavarsita, o capodopera, ce mai

esti pornit impotriva mea si vezi doar... la suiprafata sau vezi doar ce-ti convine. la mitocanie raspund cu mitocanie citeste ce a scris celalat misu

Vezi toate comentariile (139)
Comentează