SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Prima reacție oficială de la Wimbledon în legătură cu suspendarea lui Năstase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 09:58

"După cum s-a explicat în numeroase ocazii, ITF l-a suspendat provizoriu pe Ilie Năstase, iar Wimbledon onorează această suspendare. Nu vom oferi niciun comentariu în plus în legătură cu briefing-urile de securitate", a declarat pentru Gazetă o reprezentantă a Departamentului de Comunicare de la All England Club.

UPDATE 19:40

Situație șocantă la Wimbledon! Agenții de pază îl urmăresc pe Ilie Năstase

Ilie Năstase se află în plin conflict cu Federația Internațională de Tenis, după scandalul făcut la meciul de Fed Cup, România - Marea Britanie, și după declarațiile rasiste la adresa Serenei Williams.

Nasty se află sub investigație, iar ITF i-a retras toate drepturile. În plus, organizatorii de la Wimbledon au luat o decizie extrem de drastică.

The Telegraph anunță că oamenii de pază de la All England Club au primit fotografii cu Ilie Năstase pentru a-l recunoaște pe acesta la intrarea în complex, dacă va încerca să asiste la meciuri!

Un purtător de cuvânt de la Wimbledon a confirmat că agenții de securitate vor ști exact cum arată fostul jucător de tenis și nu-l vor lăsat în complex.

Ilie Năstase nu a primit acreditare nici la Roland Garros, dar i s-a permis accesul ca spectator. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2017, 11:00
Postat de Eugen Qy pe 06 Iulie 2017, 10:28

BRAVO !!! Din pacate ai mare dreptate ! Nici eu nu cred ca vom mai primi vreo uncie de aur din intreaga noastra rezerva depozitata la Londra. Poate de asta i-au primit pe *** si pe negri acolo din tarile bombardate de ei, ca sa aiba motiv ca AIA ne-au furat aurul din bancile lor !!! Nu mai zic de felul in care se manifesta acesti "Civilizati" englezoi si modul in care ne privesc pe noi romanii...

Stai linistit ,vom primii toate unciile de la Moscova.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2017, 10:47
Postat de Eugen Qy pe 06 Iulie 2017, 10:16

Si nu numai in Africa de Sud si nunumai negri. Cati Indieni, Arabi despre pieile rosii nu mai vorbesc . Iata cine ne da noua lectii despre civilizatie si bun simt, unii care defileaza pe strazi in vazul copiilor in poponeturile goale si cu "soccotelile" la vedere facand sex in strada, sau isi fac nevoile in strada!!! Toate ASTEA le-am vazut filmate chiar de Televiziunile lor, iar acestia ne dau noua lectii de morala, bun simt si civism ??? Toti, sau aproape toti, niste BETIVI ORDINARI si DROGATI (de asemenea vazuti fiind, filmati de televiziunile engleze) isi permit sa ne jigneasca pe noi romanii, din cauza unor politicieni -nu ii mai caracterizez ca stiti cu totii, cum sunt asa zisii politicieni romanesti- care ne fac tara de ras !!!

"Noi" romanii suntem pe locul 4 in lume la consumul de alcool. Primele 10 tari sunt toate din "fostul Est" (sa-l parafrazez pe Petre Roman.) Diferenta este ca presa libera din Vest arata momentele penibile , de care se bucura unii dintre "noi". Ai vazut ce sunt englezii ,intreaba unii.... nu va temeti majoritatea sunt OK. Uitati-va la meciurile de fotbal ,veti vedea tribunele pline ,galeriile canta in timpul meciurilor ,nimeni nu injura, sau scuipa seminte.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2017, 10:43

Urmeaza sa nu-l mai primeasca nici americanii ,basca australienii. Oricum cred ca i s-ar face rau pe avion. Toti sunt vinovati ,numai "noi" nu.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează