SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Prima veste bună primită de Simona Halep! » "Coşmarul" Maria Şarapova a pierdut în această dimineaţă!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 12:43

După abandonul Serenei Williams şi înfrîngerea Simonei Halep, a venit şi rîndul Mariei Şarapova să iasă din competiţia de la Wuhan, China.

Simona Halep a pierdut ieri în faţa Garbinei Muguruza, dar a primit şi o veste bună. Şarapova a fost învinsă în această dimineaţă de jucătoarea elveţiană Timea Bacsinszky, scor 6-7, 5-7.

După această înfrîngere a rusoaicei, Simona Halep este sigură şi că îşi va păstra poziţia secundă în clasamentul WTA. Şarapova era singura care ar fi putut să o depăşească după acest turneu dacă ar fi ajuns în finală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
slickbubu
slickbubu  •  24 Septembrie 2014, 23:05
Postat de nini53 pe 24 Septembrie 2014, 16:19

Romanul ,tot roman...Adica ce bine ca a murit si capra vecinului.De parca Sarapova ar fii pe locul 2 si Halep in locul ei...Mentalitate de microbisti care scuipa seminte,injura si bat pe oricine si arata burtile pline cu bere,dar tenisul este inca un sport nobil si de aceea greu de inteles pentru ei...

Bine ma americane, da' cand spuneau francezii de mana lui Henry dupa meciul cu Irlanda ca e mana lui dumnezeu, aia ce erau? Cand presa din Germania ii multumea Stelei ca nu a pierdut la Copenhaga cu om in minus pe unde erai domnule occidental? Tu de fapt reprezinti tipicul roman care se vrea a fi atipic. Esti genul clasic de roman cu IQ sub nivelul marii (dupa mutra, mare fan de etno tv si cateodata taraf), un ratat care isi gaseste linistea la vreo 50 de ani comentand tot felul de bazaconii pe site-urile de sport asteptand cu nerabdare ca noi tinerii (inclusiv Halep ... mai ales Halep) sa iti bagam tie pensia in buzunar. Du-te domne la biserica si pupa niste moaste.

martin.stricland
martin.stricland  •  24 Septembrie 2014, 21:16

Romanachele tot romanache... pleasca, pomana. Mai pupati niste moaste, niste miini nespalate de popi, faceti niste rugaciuni ca la Open-ul din Beijing sa-i cada o mina lui Serena, un picior lui Sarapova si mindria tarii, Haplea sa ramina numarul doi ( ca de unu.. n-are rost sa vorbim ... nici acum si niciodata )

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Septembrie 2014, 21:13

Bai tampitilor, voi numai ziaristi nu sunteti! Lasati fata asta sa fie si ea linistita cateva saptamani, poate nici atat, nu veniti cu toate balivernele posibile si le dati ca stiri! Sa va fie rusine, iesiti odata din mocirla!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează