SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Prima victorie românească pe tabloul principal din Florida!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 22:52

Patricia Țig (22 ani, 95 WTA) s-a calificat în această seară în turul II al turneului Premier de la Miami, după ce a învins-o pe britanica Heather Watson (24 ani, 108 WTA).

Românca, cotată cu șansa a doua în fața mult mai experimentatei sale adversare din Marea Britanie, s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6, 6-1, la capătul unui meci atractiv, ce a durat o oră și 26 minute.

În turul următor, Patricia Țig o va întâlni pe Kristina Mladenovici, franțuzoaica de 23 ani care se află la cel mai bun sezon al carierei, ocupând locul 18 WTA.

Țig, care a parcurs două tururi de calificări înainte să acceadă pe tabloul principal de la turneul din Florida, și-a asigurat deja 35 puncte WTA și un cec în valoare de 22.325 de dolari. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  23 Martie 2017, 04:38

O avem deja și pe Sorana în turul doi. Bravo târgovișteanco! A jucat foarte bine.

brandremist
brandremist  •  22 Martie 2017, 23:15

A jucat surprinzător de bine, păcat că nu are încredere în propriile forțe și se pierde cu firea des. Dar e o performanță și are timp să crească. Bravo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close