SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Primele declarații ale Andreei Mitu după calificarea în "optimi" la Roland Garros: "Este o nebunie! Nu ştiu cum s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 16:19

Andreea Mitu, locul 100 WTA, s-a calificat în "optimile" turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de Francesca Schiavone, locul 92 WTA, scor 7-5, 6-4. În următoarea fază a competiției, românca va evolua împotriva belgiencei Alison Van Uytvanck, locul 93 WTA.

După meci, românca a participat la conferinţa de presă şi a vorbit despre acest succes şi parcursul de la Roland Garros.

"Este o victorie uriaşă. Sînt foarte fericită. E o nebunie şi nu ştiu cum să explic acest rezultat. Nu ştiu cum s-a întîmplat.

Este pentru prima oară cînd mă aflu direct pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam şi am ajuns în a doua săptămînă", a spus Mitu.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
976569435687052
Budica Stancu  •  31 Mai 2015, 20:13

Andreea este si va fi numarul 1 feminin din Romania ,chiar daca Simona este acum pe locul 1, va fi depasita de Andreea deoarece este o tenismena care are in portofoliu toate tipurile de lovituri .Este si mai comunicativa ,are o naturalete in comportament foarte firesc.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  31 Mai 2015, 15:52

FED Cup, Montreal. Halep refuză prezentarea pentru interesul propriu (turneu Stuttgart). Din acel moment a început căderea ei. Abruptă ! Andreea Mitu e anunţată cu o oră înainte şi o învinge pe Bouchard. De aici a început ascensiunea ei. Bruscă ! Când a aflat de puterile Laviniei Tatomir, prima frază care i-a spus-o la telefon Călin N. Turcu, celebrul ufolog, a fost : "Lavinia, să n-o faci niciodată pe bani, îţi vei pierde acest dar !" Halep a început să se gândească prea mult la bani (împinsă de tatăl ei), şi-a trădat ţara şi plăteşte...Am spus-o înainte de a începe meciul cu Canada : va păţi ca şi Chivu, care a refuzat să mai vină la Naţională ! Dincolo de toate, Andreea Mitu are un joc foarte greu de citit, atipic şi va mai face surprize !

471014226397712
Lia Da  •  31 Mai 2015, 15:02

Bravo,Andreea !!! bravo!!! esti mare! si vei fi ,cu siguranta, si mai mare!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează