SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WASHINGTON

Primele declarații ale Simonei Halep după ce a abandonat la Washington » A explicat de ce nu a terminat meciul

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 09:17

Simona Halep, locul 2 WTA și principala favorită a turneului de la Washington, a abandonat în setul decisiv al meciului din sferturile de finală de la Washington cu Ekaterina Makarova, la scorul 6-2, 3-6, 0-1. 

La conferința de presă de după meci, românca a explicat de ce a abandonat:

"Nu am putut să termin meciul din cauza căldurii. Mi-a fost rău cu o zi înainte, dar și noaptea trecută. Astăzi (n.r. ieri) a fost ceva mai bine și am decis să încerc să joc contra Makarovei.

Îmi place orașul și le sunt recunoscatoare organizatorilor pentru că m-au invitat aici și pentru că mi-au oferit șansa de a juca", a declarat Simona la conferința de presă.

Halep a acuzat probleme medicale din cauza căldurii și în meciul din turul II, cu Mariana Duque-Marino.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
merace
merace  •  06 August 2017, 21:34

Bravo azi pentru Begu si Cirstea, ca au castigat in calificari la Toronto si vor juca in turul 1 pe tabloul principal! Pacat ca GSP are weekend si va scrie abia maine despre ce s-a intamplat azi la Toronto. Asa firma de presa sunt ei, ca nu sunt in stare sa dea noutatile imediat!

10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  05 August 2017, 19:26

E normal sa abandonezi cind simti ca, si daca ai cistiga, nu merita sa te epuizezi. Cred ca e o mare calitate sa stii cind sa abandonezi si sa te expui, astfel, comentariilor unora care n-au facut niciodata sport de performanta. Apropo, Sharapova de ce a abandonat doua (trei?) turnee (sau s-a retras inainte), de cind a revenit, in principiu, cu forte proaspete?

10209882819099658
Iulian Eftenie  •  05 August 2017, 17:33

Simona = cea mai buna romanca la tenis. Astept cu interes sa se afirme si alte romance si chiar sa reuseasca mai mult decat Simona. Voi avea mult de asteptat! Este logic sa procedeze asa. Nu este nevoie de sacrificiu. E corect sa-si planifice activitatea; urmeaza Toronto si US Open. Succes si cat mai multe victorii!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează