SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Primele reacţii din tenis după înfrîngerea Simonei Halep » Ilie Năstase şi George Cosac: "Trebuie să pună la punct partea fizică! Nu e timp de văicăreli"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 14:47

Simona Halep a pierdut ieri în Cupa Fed împotriva unguroaicei Babos, scor 6-1, 5-7, 3-6, iar imediat după înfrîngere au apărut primele reacţii din partea oamenilor din tenisul românesc.

Fostul mare campion Ilie Năstase a fost înţelegător cu Simona Halep, chiar dacă adversara este doar pe 83 în lume: "A avut o perioadă mai puţin bună, dar şi cealaltă şi-a revenit bine. N-ar fi trebuit să piardă, dar se întîmplă.

Poate a fost şi puţin obosită, pentru că a avut multe meciuri. Se poate întîmpla orice la Fed Cup. S-o lăsăm în pace, să-şi facă jocul!", a spus Năstase la Dolce.

În schimb, George Cosac, preşedintele FRT, susţine că jucătoarei îi lipseşte pregătirea fizică, dar şi cea tehnică: "Nu e timp de văicăreli. Am discutat cu Simona. Sigur, este dezamăgită, dar va fi 100% pregătită pentru următorul meci, împotriva Marii Britanii, care va fi la fel de dificil. Toată lumea aşteaptă performanţe deosebite din partea Simonei.

Celelalte jucătoare nu au ce pierde, nu au nici un fel de presiune cînd joacă împotriva unei jucătoare din Top 10 şi se ajunge la o presiune de genul acesta. Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că şi Simona mai are de pus la punct partea fizică şi chiar tehnică. Ea este o jucătoare în creştere, e abia la mijlocul drumului, sigur va mai urca în clasamentul WTA", a declarat la Dolcesport.

Simona Halep a recunoscut că a făcut un meci mai slab împotriva lui Babos: "Îmi pare rău că am pierdut jucînd pentru România. Am început să greşesc şi n-am mai fost agresivă. Presiunea locului 10 mondial este foarte mare, încă n-am reuşit să mă obişnuiesc cu ea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
bimbi79
bimbi79  •  08 Februarie 2014, 13:43
Postat de nico0707 pe 08 Februarie 2014, 12:01

Te pricepi la tenis cat se pricepe un cioban la fotbal. Comentariile astea defaimatoarea care nu au legatura cu realitatea arata cat de multi retardati exista intr-o tara cu o frauda de prim-ministru. Simona este foarte modesta, introvertita si se fereste de multe ori de publicitate, poate prea mult. Alexandra Dulgheru isi revine dupa o accidentare foarte dura la genunchi, nu e vina ei ca a picat in clasament din cauza unei accidentari. Sorana, dupa cativa ani mai grei in care si ea a suferit de pe urma unei accidentari incepe sa fie constant in top 20-25 mondial. Nici nu iti inchipui cat au muncit ele sa ajunga acolo. In schimb, tu ai fost, esti si vei fi un nimeni fara caracter.

Sorana..., ma faci sa rad... CE a facut in meciul de ieri ?

bimbi79
bimbi79  •  08 Februarie 2014, 13:41
Postat de nico0707 pe 08 Februarie 2014, 12:07

Intre timp Eurosportul a desemnat-o pe Simona drept una dintre viitoarele 10 staruri ale sportului mondial. Eu zic sa le scrii repede un contra-articol, mai Mats Wilander de Ferentari.

Ms..., vezi ca am intors obrazul... Intre timp si STEAUA a fost desemnata peste MILAN si NAPOLI. Oare chiar asa o fi ? Statistica e una si realitatea e alta...

nico0707
nico0707  •  08 Februarie 2014, 12:07
Postat de bimbi79 pe 07 Februarie 2014, 09:10

Cam asta a fost istoria..."VEDETEI" halep. Tipic romanesc... Sa te multumesti cu putin...

Intre timp Eurosportul a desemnat-o pe Simona drept una dintre viitoarele 10 staruri ale sportului mondial. Eu zic sa le scrii repede un contra-articol, mai Mats Wilander de Ferentari.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează