SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Primele reacţii după lacrimile Ralucăi Olaru: "Dacă nu eşti în Top 100, trebuie să vii cu bani de acasă!" :O Ce spune Simona Halep!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 22:16

Raluca Olaru a izbucnit ieri în plîns la BRD Open, după înfrîngerea din primul tur cu Karin Knapp, scor 1-6, 3-6, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.
Astăzi, Irina Begu a vorbit şi ea despre dificultăţile Ralucăi: "Cînd a intrat în Top 50 ne-a motivat foarte mult. Tenisul e un sport costisitor. Noi trebuie să ne plătim taxe în primul rînd, dacă primul tur dă 30.000 de euro, tu nu iei în mînă 30.000. Ca să fii în top 5, trebuie să plăteşti un antrenor de top 5, să plăteşti masor, medic, este foarte greu. Ştiu prin ce trece Raluca şi nu este uşor. Se pregăteşte cu antrenorul meu. Atunci cînd eşti în prima sută, te poţi descurca. Dacă nu, trebuie să vii cu bani acasă, aşa cum este şi cazul Ralucăi", a spus Irina Begu.

Vezi aici VIDEO cu reacţia Ralucăi!

La rândul său, Simona Halep i-a transmis Ralucăi Olaru să-şi găsească liniştea sufletească pentru a putea juca din nou în meciurile de simplu. "Sînt sacrificii mari. Este un sport foarte costisitor. Nu vreau să comentez subiectul Raluca. Ştiu cît de greu este în unele momente. Poate are dorinţa să joace din nou simplu. Îi doresc mult succes, să-şi găsească liniştea şi tot ce are nevoie ca să revină la simplu. Sînt cheltuieli mari la acest sport, dar şi satisfacţii după. Eu nu am fost în această situaţie ca a ei", a explicat Simona Halep.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
bivumu
bivumu  •  10 Iulie 2014, 09:57

Am vazut fetele jucand. Nu au nimic in comun cu profesionismul. Niculescu in setul 2 de-abia se tara pe teren si a rostit :" Nu mai pot!". Stiu ca ce spun suna aiurea. Nici mie nu-mi place... Dar ...

supersolo
supersolo  •  10 Iulie 2014, 02:11
Postat de rancidredneck pe 10 Iulie 2014, 01:25

Vorbesti de Bencic ??? Daca e ea ... nu e cehoaica ci din fosta Yugoslavie ,probabil din Kosovo , are 17-18 ani si e stabilita in Elvetia .

Corecta afirmatia si informatia ....e croata ...

supersolo
supersolo  •  10 Iulie 2014, 02:06

Ganditi-va ...cum s-a antrenat Halep ..ce presiune psihica a avut ..stiind ca trebuie sa returneze primul imprumut in 3 ani ....cred ca a muncit pe branci la antrenamente ...si-a calculat bine turneele pe care le poate castiga ...dar in special nu a mai tinut cont cu cine joaca si a tras de ea la maxim ...asa se explica performantele alea...si bravo ei in final....taica-su a riscat tot ...Hagi si el la fel...dar in final a castigat toata lumea....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează