SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Primul care se încearcă să îmblânzească fiara! O legendă a tenisului vrea să-l antreneze pe "nebunul" Nick Kyrgios

Nick Kyrgios, foto: reuters
Nick Kyrgios, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 20 octombrie 2016 17:52

Jimmy Connors, fostul mare campion american și câștigător a opt turnee de Grand Slam a anunțat că dorește să-l antreneze pe australian, după ce acesta a fost suspendat de ATP pentru comportamentul său nesportiv din timpul Mastersului de la Shanghai.

Mulți experți din tenis au sugerat ideea că dacă un antrenor faimos s-ar ocupa de Kyrgios, atunci jucătorul ar putea trece mai ușor peste momentele grele din timpul unui meci și ar putea da dovadă de mai multă maturitate pe teren.

Connors i-a mai antrenat pe Andy Roddick, cu care a ajuns în finala de la US Open, și, pentru scurt timp, pe Maria Sharapova. Acum, și-a oferit serviciile australianului în vârstă de 21 de ani, scrie sportinglife.com.

Americanul, câștigător al unui număr record de 109 titluri în circuitul ATP, a postat pe contul său de Twitter un mesaj pentru Kyrgios: ”Vrei să fii cel mai bun, vino să mă vezi. Te voi învâța să joci, să te distrezi și să câștigi! Este alegerea ta sau poți rămâne mediocru. Mult noroc”.

Kyrgios a fost supendat timp de două luni până pe data de 15 ianuarie 2017, dar această interdicție i-ar putea fi micșorată cu trei săptămâni, dacă tenismenul va participa la mai multe ședințe de consiliere, la un psiholog.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează