SPORTURI  »  TENIS  »  SPONSOR

Primul mesaj al Simonei Halep după despărțirea de Adidas » Omul pe care l-a menționat în mod special

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 13:55

Simona Halep și-a încheiat colaborarea cu cei de la Adidas la finalul acestui an, iar la câteva săptămâni după apariția informației liderul mondial a făcut un prim comentariu în acest sens.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare cu ocazia finalului de an, Simona a ținut să le mulțumescă celor de la Adidas pentru susținerea arătată în ultimii 4 ani și a avut o mențiune specială pentru Claus Marten, directorul de marketing al companiei.

"Mulțumesc pentru 4 ani minunați, Adidas, și îi transmit o îmbrățișare specială lui Claus Marten. E o zi puțin tristă pentru mine, dar sunt entuziasmată să văd ce-mi rezervă viitorul. Un An Nou fericit tuturor și mult noroc în 2018", a scris liderul mondial pe Twitter. 

Conform presei internaționale, Adidas nu i-a putut satisface pretențiile financiare Simonei Halep pentru că risca să nu mai poată menține contractul cu un alt nume important din circuit, Garbine Muguruza (2 WTA).

După despărțirea de Adidas, Simona ar fi început deja negocierile cu gigantul Nike, într-o afacere care ar urma să fie intermediată de Andrei Pavel, cooptat recent în staff-ul jucătoarei române.

În primul meci din 2018, Simona Halep o întâlnește pe Nicole Gibbs în primul tur al turneului WTA de la Shenzhen, luni, 1 ianuarie, după ora 06:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  31 Decembrie 2017, 19:10

E locul I, sa nu se mai vanda pe sume mici ! noblesse oblige !

10204072431627928
Mircea Serban  •  31 Decembrie 2017, 16:58

Pavel face trafic de influenta asadar, intrucat Virginia Ruzici e confirmata ca fiind managerul Simonei Halep!

194362334230310
Robert Damian  •  31 Decembrie 2017, 15:48

Daca ai ajuns nr 1 Mondial,indiferent cum(NU POTI AJUNGE FARA MULTA MUNCA,SERIOZITATE NOROC SI CHIAR CONJUNCTURA!!!!!!!)e un MARE MERIT!!!!!Nu inseamna ca trebuie sa te lasi UMILIT,INGENUNCHIAT sau DISCRIMINAT,doar pentru ca porti Stigmatul unei cetatenii HULITE pe tot intinsul Europei!!!!Si chiar in lume!!!!!BRAVO SIMONA!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează