SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Principala adversară a Simonei Halep nu va fi prezentă la Galaţi pentru meciul din Fed Cup

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 13:23

România va juca pe 7 şi 8 februarie în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup contra Spaniei, iar cea mai periculoasă jucătoare a ibericelor nu va juca.

Carla Suarez Navarro, numărul 17 WTA, nu va putea veni în România să-şi ajute echipa din cauza unor probleme fizice, a anunţat căpitanul Spaniei, Conchita Martinez, conform Digisport.

Jucătoarea iberică are probleme la cotul drept, la care a fost operată de două ori şi durerile care au apărut în timpul turneului de la Australian Open o împiedică să joace la nivel maxim pentru echipa ţării sale.

Rolul lui Navarro, care a fost eliminată în primul tur la Australian Open, de Carina Witthoeft, va fi luat de Garbine Muguruza, poziţia a 24-a WTA, relatează EFE. Aceasta din urmă a părăsit şi ea turneul de la Melbourne, după ce a fost învinsă de Serena Williams în "optimi". Cel mai probabil, din echipa Spaniei vor mai face parte Silvia Soler-Espinosa, Maria Teresa Torro Flor şi Lara Arruabarrena.

"Regret profund că nu pot fi alături de colegele mele în viitorul meci din Fed Cup şi urez echipei Spaniei, tuturor coechipierelor şi căpitanului nostru, Conchita, mult noroc şi forţă în acest meci" a declarat Carla Suarez Navarro.

Echipa României este compusă din:
Simona Halep
Sorana Cîrstea
Monica Niculescu
Irina-Camelia Begu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
supersolo
supersolo  •  27 Ianuarie 2015, 01:03

Orice echipa va alinia Spania ...( si pot forma vreo 3 redutabile) ....de la noi numai Halep face fata la simplu...oloaga aia de Carstea ce draq cauta acolo ????...a ajuns sa fuga tenisul de ea ...nu ea de tenis....:)))

andyschleck
andyschleck  •  26 Ianuarie 2015, 17:22

Carla Suarez Navarro cred ca e zoofila nu lesby ... ce barbat sau ce femeia s-ar uita la ea ...

dj_smoc
dj_smoc  •  26 Ianuarie 2015, 16:31

Muguruza e mai periculoasa decat Carla. Stire de rahat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează