SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Provocare VIDEO inedită pe site-ul WTA » Răspunsurile date de Halep, Ostapenko, Pliskova, Svitolina și Wozniacki

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 18:44

WTA a publicat azi pe site-ul oficial un videoclip în care câteva dintre jucătoarele prezente la Turneul Campioanelor de la Singapore trebuie să aleagă tenismena cu cel mai puternic psihic din circuit.

Cum au răspuns cinci dintre jucătoare:

Jelena Ostapenko: "Cred că Simona Halep, a câștigat o mulțime de meciuri anul acesta și mereu a fost foarte consistentă."

Karolina Pliskova: "O aleg pe Serena Williams, deși nu participă la acest turneu. E cea mai puternică, a câștigat atât de multe meciuri și turnee."

Simona Halep: "Aș putea spune că stau destul de bine aici."

Elina Svitolina: "Sper că eu, dar e greu de spus. Poate Serena..."

Caroline Wozniacki: "Aș vrea să spun eu, simt că lupt pentru fiecare punct, dar sunt alte jucătoare cu mental extrem de puternic, precum Serena Williams și Venus. Ele sunt răspunsul meu final." 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ill7ven
ill7ven  •  10 Noiembrie 2017, 16:50

Nu este vorba despre "cel mai puternic psihic", ci despre mentalitate. Articol de trei randuri si doi lei, as per usual. Felicitari GSP!

133149680763323
Raluca Esanu  •  10 Noiembrie 2017, 07:29

Surorile King-Kong au "mental puternic" ? Normal, la cei 2 neuroni si aia setati pe bubuit mingea in teren, basca tonele de hormoni inca "neinventati" daramite pe lista cu interzise. Nu ma mira raspunsul danezei, este si ea in acelasi film. La Simona merge chestia cu prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează